1. JORIS DEMMINK WORDT ‘ONVERVOLGBAAR’ VERKLAARD; 2. WIE HEM PEDO NOEMT IS ‘STAATSGEVAARLIJK’ EN TARGET VOOR PSYCHIATRISERING; 3. UNIVERSITEIT LEIDEN: ‘ZAAK-DEMMINK IS EEN COMPLOT’

VOLG OOK DE SERIE ‘HET COMPLOT‘ OP KLEINTJE MUURKRANT * UNIVERSITEIT LEIDEN ONTSLAAT ‘TERREUR-PROFESSOR’ IN REPUTATIE-SPIN * DE GEKKENHUIZEN VOOR DE VIJANDEN VAN DEMMINK WORDEN INGERICHT AS WE SPEAK

[wp_ad_camp_1]

Deze publicatie kwam tot stand in een samenwerkingsproject tussen Hans Vogel, Micha Kat/RevolutionairOnLine en Kleintje Muurkrant. Ton Hofstede van HHC maakte aanvankelijk ook deel uit van dit project, maar heeft alle afspraken geschonden waarna hij er zelf is uitgestapt hetgeen opnieuw een bewijs vormt voor zijn rol als staats-infiltrant.

9 Replies to “1. JORIS DEMMINK WORDT ‘ONVERVOLGBAAR’ VERKLAARD; 2. WIE HEM PEDO NOEMT IS ‘STAATSGEVAARLIJK’ EN TARGET VOOR PSYCHIATRISERING; 3. UNIVERSITEIT LEIDEN: ‘ZAAK-DEMMINK IS EEN COMPLOT’”

 1. Psychopathische ondemijning/overname van het staatsapparaat, begint hier niet bij Demmink, maar in 1945 bij de “onmogelijk tot inkeer gekomen” SS psychopaat Bernhard zur Lippe B..

  Demmink is (evenals Gonsalves of Luns of Lambertus Neher) een van diens diep zwarte gelijkgestemden die voor de 100% narcist geen “ongeleid projectiel” (als MK of DSR of Hans Vogel of Edwin de Roy van Zuydewijn of Gerard Aalders of Willem Aantjes enz. enz.) vertegenwoordigt, dat uit alle macht en met krankzinnige energie moet worden kaltgestellt of vernietigd.

 2. Psychopathische activiteiten zijn enorm ontwrichtend en verspreiden zich als een onbehandeld kankergezwel of houtrot, totdat alles wat van waarde is compleet aangetast/ondermijnd is.

  Daarbij: ‘They turn tables around and make YOU the culprit’ of de krankzinnige natuurlijk.

  En dat doen ze zo ijskoud en stabiel als een monoliet (liegen alsof ze de waarheid spreken, vandaar bij deze dingen ook de onbruikbaarheid van de polygraaf of leugendetector), zodat iedereen erin trapt.

 3. De Oranjegekkies van de Rijksuniversiteit Leiden, zijn dusdanig geflipt, dat ze de ijskoude psychopaat Winston Churchill een ere-doctoraat hebben gegeven en weigeren de fout hiervan in te zien.

  Met zulke morele debielen kun je dus helemaal niet normaal redeneren of onderhandelen.

 4. Nee hoor, Prins Bernhard BESLOTEN Vennootschap doet alles “zonder aanzien des persoons”.

  Het bewijs is er gewoon niet.

  En eerlijk is eerlijk, als er geen bewijs is, zijn onze handen gebonden.

  Uiteraard heeft PB BV altijd bewijs tegen jou of anderen die niet te pas komen. Zelfs als het er niet is.
  Dan fabriceren ze gewoon wat in de geest van: het gras is rood, de lucht is groen, het bewijs is daar goegemeente (‘gullible fools’), Kat kan de TBS in.

  Zo functioneren psychopathische criminelen die zich het staatsapparaat ingewurmd hebben regelrecht uit op de sleutelposities van de (conform de ‘alien mindset’ = bizar/abject te corrumperen) macht.

  Het zal een mooie (kenmerkende) toneelvoorstelling worden deze PB BV “rechtszaak”.

 5. Je laten naaien door de VVD machthebbers, dat is normaal. He met boetes van justitie buiten proportioneel hoog in dit land, of BTW naar 21% van Rutte. Rechten afpakken, flexibele loonslaven met flexibele anus, dat is allemaal normaal maar analyseren waar deze smerigheid toch vandaan komt dan ben je gek. Dat mag niet, dan ben je gek of maatschappelijk uitgevallen want je moet je laten naaien en TBS krijgen.

 6. De gekken lopen buiten de hekken.
  Nog een rode clownbal op de neus van Demmink en een vette smink op dat lijkengezicht van hem…
  Wordt nog wel wat in een doodskist Oui Oui
  met een dikke boeren winterwortel tussen siene kaken. Yes yes yes.
  Het was wat het was… een gedrocht op 5 poten.

 7. Realistisch gezien heeft Demmink 100% immuniteit. Die immuniteit breidt zich steeds verder uit, steeds meer mensen staan boven de wet. Wie maakt ze wat? Macht corrumpeert.

  Helemaal met jullie eens, heren Kat en Vogel, dat Jelle van Buuren voor overheid werkt maar vermoed meer voor justitie, want hij gebruikt zelfde woorden als die site Swapichou, de trollensite. Complotters zijn gek, losers etc terwijl die club zelf elkaar in darkrooms onder invloed van drugs, xtc, coke, naaien en/of SM. Transgenders, homo’s pedo’s. Dat is normaal. Dus dan weet je wat normaal en gek is. Gek is iemand die onderzoek doet naar strafbare handelingen en normaal is iemand die in darkrooms onder invloed van drugs zich laat afranselen eventueel kinderen. Je hoeft maar die blogs van hun te lezen om te weten dat je met totale gekken te maken hebt maar dat is voor hun dus normaal. Die hele club is psychisch gestoord. Dat is het tragische.
  Macht corrumpeert, absolute macht corrumpeert absoluut.

 8. Het kringetje totaalmalloten waar Kat op moet terugvallen wordt alsmaar kleiner. Dus Van Buuren heeft een proefschrift gepubliceerd waarin de genoemde links niet meer werken? Hoe zou dat nou toch weer komen?

  Kennelijk is het de ‘onderzoeker’ Vogel (ontslagen bij de Universiteit Leiden) ontgaan dat Van Buuren zijn onderzoek heeft gedaan in de periode 2000 – 2014. Dat is alweer een tijdje terug en in de tussentijd hebben sites als Herstelderepubliek, Argusoog, Waarinholland, Martijnvrijland.com en andere derderangs blogs die geen hond mist zichzelf opgeheven. Dus werken de verwijzingen inderdaad niet meer. Ook de verwijzingen naar Klokkenluideronline doen het niet meer na een of andere hack.

  Kortom: het zegt meer over de onstabiele alternatieve media dan over een Demmink witwasoperatie.

Geef een antwoord