1000-DUBBEL BREAKING: NA DE MH 17-LEUGEN SPAT OOK DE VACCINATIE-LEUGEN KEIHARD UIT ELKAAR; DE STAAT IS ZONDER ENIGE TWIJFEL SCHULDIG AAN HET UITMOORDEN VAN DE BEVOLKING MET DE MSM ALS GROTE MEDEPLICHTIGE

2019 HET JAAR VAN DE ULTIEME TRUTH-BOMBS? ZEG DAT WEL! * GAAT DE MSM NU GEWOON DOOR MET HET PUSHEN VAN DODELIJKE GIFSPUITEN IN OPDRACHT VAN DE PEDO-MOORDENAARS IN DEN HAAG EN BIG FARMA? * VACCINATIE-PUSHER PAUL BLOKHUIS MOEST ZIJN DOCHTER JULIA OFFEREN OP HET NWO-ALTAAR VAN DE VACCINATIE-MAFIA [video] * DU MOMENT DAT BLOKHUIS HET WOORD ‘VACCINATIE’ OPNIEUW IN DE MOND NEEMT KOMT HET VOLK MASSAAL IN OPSTAND

Total bombshell en irrefutable video die werd verspreid via Natural News. Hier de achtergronden. Wij roepen dit dus al tien jaar. Onze overheid is ons aan het uitmoorden. Onze baby’s aan stukken aan het hakken en onze kinderen aan het verkrachten. Hoe prominenter je bent als kindermoordenaar, hoe hoger je stijgt in de hierarchie van de Haagse swamp. 2019 is nog maar amper begonnen maar reeds in de 10 dagen dat het nieuwe jaar nu bestaat is er een waarheids-tsnunami over ons uitgestort zoals nooit eerder in de geschiedenis. Elke dag ‘ontwaken’ duizenden mensen die zien door wie we in werkelijkheid worden ‘geregeerd’: moordenaars, plunderaars en verkrachters, van de SP via FVD en PVV tot VVD. In Frankrijk is dit besef inmiddels zo diep doorgedrongen, dat er sprake is van een oorlog van de burger tegen de elite-killers in Parijs. Wij in Nederland hebben geen andere keus dan dezelfde weg te volgen. It’s them or it will be us.

2 Replies to “1000-DUBBEL BREAKING: NA DE MH 17-LEUGEN SPAT OOK DE VACCINATIE-LEUGEN KEIHARD UIT ELKAAR; DE STAAT IS ZONDER ENIGE TWIJFEL SCHULDIG AAN HET UITMOORDEN VAN DE BEVOLKING MET DE MSM ALS GROTE MEDEPLICHTIGE”

  1. Prins Bernhard BV is niet “ONZE” overheid. Het is een typische (Lobaczewski e.a.) psychopathocratie.

    Bovendien is Bernhards vazalstaat GEBASEERD op het (psychopathisch onderling) MISDADIG dekken van de USA/GB aangaande abjecte gruwelmoord “Dresden” (extreem weerzinwekkend met misbruik van oorlogstoestand, onder dekmantel van oorlog).

    Een “mooi” uitgangspunt…….om een democratische rechtsstaat op te funderen……dus wat kun je vewachten?!?!

  2. Als de maatschappij je uitkotst, dan is dit soms het resultaat: een weblogje met groteske onzin. Dag in dag uit schreeuwende teksten zonder enige onderbouwing. Iedere week de loze constatering dat de wereld zal vergaan. En de MSM. En de regeringen. Wat moet je een leeg leven hebben als dit je tijdverdrijf is. Sterkte Micha.

Geef een antwoord