1000 MAAL BREAKING! EU COLLAPSE IN BEELD: JUNCKER DRAAGT VERSCHILLENDE SCHOENEN, TE DRONKEN OM ZICH TE KUNNEN AANKLEDEN

LAATSTE NIEUWS: JUNCKER KAN ER BETER NOG MAAR EENTJE NEMEN WAT FRANKRIJK EN MACRON GAAN TEN ONDER IN EEN ORGIE VAN GEWELD EN PROTEST -TEGEN DE EU EN DE ELITE!

NO FURTHER QUESTIONS ABOUT THE EU * HET IS NU ZAAK ALLE EU-CRIMINELEN ZO SNEL MOGELIJK VOOR EEN GERECHT TE DAGEN WEGENS POGINGEN TOT HET PLEGEN VAN EEN STAATSGREEP IN 27 LANDEN TEGELIJK * WANHOOP IN BRUSSEL GRIJPT NU MET HET UUR VERDER OM ZICH HEEN * ALLES WAT DE EU AANRAAKT VERANDERT IN EEN SMERIGE PUINHOOP VAN MISBRUIK, DIEFSTAL EN CORRUPTIE * LEES HET HELE VERBIJSTERENDE VERHAAL -OOK MET VIDEO- OP INFOWARS

4 Replies to “1000 MAAL BREAKING! EU COLLAPSE IN BEELD: JUNCKER DRAAGT VERSCHILLENDE SCHOENEN, TE DRONKEN OM ZICH TE KUNNEN AANKLEDEN”

  1. Waar is er een wet die verplicht dat je twee dezelfde schoenen aan moet dan? Misschien is Juncker wel kleurenblind. Het is trouwens op het filmpje totaal niet te zien of er sprake is van één bruine en één zwarte schoen. Er wordt dan ook op het internet openlijk aan dit verhaal getwijfeld.

    Wel is het kenmerkend voor de kwaliteit van jouzelf als ‘journalist’ dat jij dit blijkbaar van een zodanig belang acht dat je dit “1000 keer breaking” meent te moeten noemen, wat dat dan ook inhoudelijk voor betekenis mag hebben.

    Hoe dan ook; van jou is het toch ook niet onbekend dat jij de fles over het algemeen goed weet te raken? Met al jouw filmpjes met wartaal meuk als gevolg. Sterker nog; zelfs deze ochtend kwam je nog met jouw enige filmpje van vandaag met een duidelijk stuk in je kraag iets raaskallen over zwarte piet. Dus jij bent wel de allerlaatste die iets over het drankgebruik van een ander moet zeggen, want je steekt ze op dat gebied allemaal naar de kroon. Ik wed dat de enige reden dat jij nooit twee verschillende schoenen om je zweetkakken draagt het feit is dat jij in jouw armzalig bestaan überhaupt maar met één paar schoenen van hostel naar hostel sjokt.

  2. Het is net de duivel die zich boven God wil stellen met psychopaten.

    Dat kan niet goed gaan.

    Voor je het weet zit Hanja May-Weggen of zitten dergelijke “grootheden” overal onbeschaamd aan de knoppen en is de kwaliteit weggezuiverd…..

Geef een antwoord