10e PERSBRIEFING: WINNING, WINNING, WINNING EN DAAROM ACTIE ‘KALKOEN VOOR KAT’

We kunnen wel weer gaan roepen over de Micha-claim -die nu in feite kansrijker is dan ooit want reeds 100% gewonnen- maar dat hebben we de laatste maanden al te vaak gedaan. Dus nu een ‘gewone’ kerst-claim: stort een bijdrage op de rekening van onze stichting [via drsmkat@yahoo.com] onder vermelding van ‘Kalkoen voor Kat’. Eventueel kan daar aan worden toegevoegd: ‘winning, winning and winning’!

Eén reactie op “10e PERSBRIEFING: WINNING, WINNING, WINNING EN DAAROM ACTIE ‘KALKOEN VOOR KAT’”

  1. Het is toch merkwaardig dat elk bericht van Micha Kat waarin de complete winst wordt opgeëist wordt vergezeld door een bedelverzoek om geld. En dat terwijl die PP-losers zich van het ene kerstdiner naar de andere eindejaars-borrel spoeden. Het doet je afvragen hoe Micha Kat het begrip “winst” eigenlijk definieert.

    Anyway mensûh, blijf vooral je centjes naar Micha Kat sturen, want waar waren we gebleven als er niet zo’n hoogtepunt was bereikt als dat de elke week decimerende groep gele hesjes van het stickertje ‘NOS = fake nieuws’ was voorzien? Dat is toch een hoogtepunt dat je later je kleinkinderen niet wilt kunnen onthouden?

    Nee, die gele hesjes is echt het beste wat ons land sinds het begin van deze eeuw is overkomen. Al was het alleen maar omdat al die meelopers zodoende zélf het verkeer kunnen regelen van de oneindige toeloop aan mensen die dit natuurlijk allemaal willen meemaken. Een win-win situatie, en derhalve met Micha aan het roer van deze beweging Winning, Winning, Winning!!!

Geef een reactie