ACTIE ‘CONFRONTEER ROBERT JENSEN MET HET ECHTE NIEUWS’ (2)

BREAKING: DEMMINK-SLACHTOFFER BART VAN WELL ZOCHT OOK CONTACT MET JENSEN MAAR OOK HIJ KREEG GEEN REACTIE * HET LIJKT EROP DAT JENSEN NIETS TE MAKEN WIL HEBBEN MET DE PEDO-NETWERKEN EN DE SLACHTOFFERS ERVAN * IN DE UITZENDING VAN 29 JANUARI BESTEEDDE JENSEN (HEEL) KORT AANDACHT AAN DE CORONA-CRISIS (VA. 14:00): OORDEEL ZELF

Eén reactie op “ACTIE ‘CONFRONTEER ROBERT JENSEN MET HET ECHTE NIEUWS’ (2)”

  1. Dat Jensen een heikneuter eerteklas is, zal niemand met je oneens zijn. Maar dat hij nog net wel een paar werkende hersencellen heeft blijkt wel uit het feit dat hij jou met je fantasietjes helemaal links laat liggen. Laat staan zo’n oplichter als Bart van Well, die keer op keer met zijn verhalen door de mand valt en er met het geld dat hij met zijn getwell foundation had opgehaald vandoor ging nadat hij het in zijn eigen zak had gestoken.

    Jensen zal wel een paar maatjes hebben die zijn redactie vormen, en die hebben een ‘Micha Kat’ of een ‘Bart van Well’ natuurlijk in 10 minuten bij elkaar gegoogled, en hebben dan genoeg informatie om te begrijpen dat ze ver weg moeten blijven van jullie luchtfietserij. Jensen is al aluhoedje genoeg zoals die nu is, daar heeft hij verder geen verdere input van jou voor nodig om zich onsterfelijk belachelijk te maken.

Geef een antwoord