ACTIE: WENS DE DUIVEL, DE ANTICHRIST, HET VLEESGEWORDEN KWAAD GERT-JAN SEGERS DE HEL IN

DE DUIVELSE AGENDA VAN GERT-JAN SEGERS: ALLES DOEN WAT GOD EN DE BIJBEL ZEGGEN, MAAR DAN PRECIES 180 GRADEN OMGEKEERD!

LEIDER VAN DE ‘CHRISTENUNIE’ MET ZELF DRIE DOCHTERS -DIE NATUURLIJK WORDEN GESPAARD IN DE KINDERVERKRACHTINGS-HOLOCAUST WAAR HIJ MET ZIJN PARTIJ ZELF AAN MEEDOET- GAAT IN EEN KABINET ZITTEN DAT DE GESLACHTEN WIL OPHEFFEN, ZIJN CHRISTENEN WIL LATEN UITROEIEN DOOR DE ISLAM, PEDOFILIE WIL LEGELISEREN EN HET VOLK WL LATEN VOLSPUITEN MET GIF -ALLES IN DE NAAM VAN JEZUS CHRISTUS * MAIL DE TEKST HIERONDER AAN [email protected]

[wp_ad_camp_1]

Heer Segers. Ik hoop dat God u en uw partij met al zijn gesels zat treffen en zal laten branden in het vagevuur voor uw satanische verraad aan de Bijbel, aan Jezus Christus en aan het Christendom. Ik bid elke dag dat God u moge treffen met alle rampspoed die hij op uw hoofden en die van uw duivelse partijgenoten kan laten neerdalen. Zo helpe mij God almachtig!

4 Replies to “ACTIE: WENS DE DUIVEL, DE ANTICHRIST, HET VLEESGEWORDEN KWAAD GERT-JAN SEGERS DE HEL IN”

 1. Als er één type LHBTQI…-er is die geen geslachtsopheffing wil, is het wel de transgender: hij of zij weet exact of hij/ze een man of vrouw is. No doubt about that. Maar gelukkig hebben wij thuis een VOLLEDIG genderneutraal toilet!

 2. Interessant. De theologie die hij in die video belijdt is inderdaad antichristelijk, maar ook antinederlands.
  Vrijheid belijden, zoals de heer Segers daar doet, is namelijk de theologie van Arminius, de oprichter van de Remonstranten. Hij is een volgeling van de theologie van Arminius. 400 Jaar geleden werden politici zoals hij onthoofd (oldenbartnevelt) of verbannen uit Nederland.

  En wanneer de Zoon des mensen komen zal in Zijn heerlijkheid, en al de heilige engelen met Hem, dan zal Hij zitten op den troon Zijner heerlijkheid.
  En voor Hem zullen al de volken vergaderd worden, en Hij zal ze van elkander scheiden, gelijk de herder de schapen van de bokken scheidt.
  [Mattheus 25:31,32]

  Anti-Nederlandse citaten van politici zijn natuurlijk eerder de regel dan een uitzondering. Maar een waarschuwing tegen misdadige manipulatie door dergelijke volksmenners is wel zeker passend.

 3. Van politieke partijen BINNEN (SS psychopathische gruwelmoordenaar) Prins Bernhard zijn BV (gedekt -als hun vazalstaat!!!- door de gelijk grenzenloos ‘pure evil’ naargeestig gestemde USA/GB psychopathische ‘deep state’, de ) valt natuurlijk NIETS GOEDS te verwachten.

  Jaren geleden heb ik CU en CDA de wacht al aangezegd, toen ze niet (normaal/adequaat) wensten te reageren op mijn gruwelijke ontdekkingen aangaande Bernhard en diens ijskoude (typisch!!! psychopathische) ondenkbare Dresden medeplichtigheid en diens bizarre uitverkoop van de voormalige Staat der Nederlanden, onder aalgladde dekmantel van “bevrijding”, aan de USA/GB gruwelslachters.

Geef een antwoord