AL NA 3 ZINNEN WEET JE: DIT IS EEN GROTE SMERIGE SCAM! WAT IS JOURNALISTIEK TOCH EEN MOOI VAK!

NA PIM FORTUYN EN THEO VAN GOGH NU EEN DERDE MOORD DOOR DE DEEP STATE OM DE ISLAM EN HET KALERGI PLAN TE BESCHERMEN * AD EN GEENSTIJL THANS DE CRIMINELE EN MEDEPLICHTIGE BOODSCHAPPERS VAN DE DEEP STATE * TELEGRAAF REEDS BEGONNEN HAAR TE DEMONISEREN

DE MOORD OP DILLE IS GEPLEEGD DOOR DEZELFDE KRACHTEN DIE HAAR PARTIJLEIDER GEERT WILDERS STRAFRECHTERLIJK VERVOLGEN * HOE HET ZOU MOETEN GAAN? EERST WORDT BERICHT DAT HET LIJK IS AANGETROFFEN, DAN VOLGT ER EEN UITGEBREID ONDERZOEK EN PAS DAN DE CONCLUSIES

Vanochtend werd bekend dat het Haagse PVV-raadslid zelfmoord heeft gepleegd. Dat schokkende nieuws komt kort na het verschijnen van een Facebookfilmpje waarin een opvallend vermagerde Dille vertelde anderhalf jaar geleden ontvoerd en verkracht te zijn door een groep moslims. Die zouden haar het zwijgen hebben willen opleggen in de gemeenteraad. En dan de ‘update’: UPDATE Raadslid Willie Dille heeft geen aangifte gedaan van verkrachting. Een woordvoerder van de Haagse politie zegt dat ‘er wel met haar gesproken is en dat haar hulp is aangeboden’. ,,Maar er waren te weinig concrete aanknopingspunten voor een onderzoek.” Je ruikt de leugens en de spin vanuit Ierland -en dan zitten er niet een maar twee zeeen tussen! ‘Werd bekend’… ‘te weinig concrete aanknopingspunten maar wel gesproken’… impossible! En dan het alarmerende gebrek aan details, feiten en omstandigheden! Doe wie is ze gevonden? In welke staat? Waar? So wie so dient een ‘zelfmoord’ van een politicus -al helemaal van een PVV-ster- diepgaand te worden onderzocht! Gebeurt niet. Het totale taboe op welk negatief nieuws dan ook over de islam en ‘moslims’ heeft na Theo van Gogh en Pim Fortyun tot een derde Nederlandse politieke dode geleid. Het is ook helemaal in lijn met wat er gebeurt in de landen om ons heen waar vrouwen die zijn verkracht door moslims ook geen aangifte kunnen of mogen doen zoals in Duitsland, Zweden en Finland. En wat te denken van de moslims grooming gangs in Engeland die door de complete politiek in bescherming worden genomen ten koste van Tommy Robinson?

8 Replies to “AL NA 3 ZINNEN WEET JE: DIT IS EEN GROTE SMERIGE SCAM! WAT IS JOURNALISTIEK TOCH EEN MOOI VAK!”

 1. Er werd bij Willie Dille aangedrongen om aangifte te doen? Denk dat de politie Willie de raad gaf om geen aangifte te doen! Omdat het moslims waren! Nu Willie zelfmoord heeft gepleegd is de enige getuige er niet meer, het zal grondig uitgezocht worden, zegt politie! Uiteindelijk blijkt het dan een groepje Westlandse Tuinders de daders te zijn, Opgelost! Niks geen moslims want dat zou onrust veroorzaken in de maatschappij! De zaak kan afgesloten worden na het “goede” onderzoek met medewerking van superneus Peter R. de Vries, Peter heeft er ook weer een leuk centje aan bijverdient, want Peter is nu heel populair bij politie en justitie, misschien nog een leuk programmaatje rond de zaak in mekaar flansen? In wat praatprogramma’s uitleggen hoe goed Pieter AAAR de Fries is? Want dit is wel corrupt Nederland!

  1. Ik heb vaker gehoord dat haar waarschijnlijk is afgeraden om aangifte te doen in plaats van aangeraden. De ene keer omdat men er niets mee wil/kan doen, deze keer omdat het met moslims te maken heeft.
   Maar als de politie niets met moslims te maken wil hebben omdat het onrust zou veroorzaken, waarom zijn ze dan zo vaak te zien op opsporing verzocht en gaan er zo vaak berichten rond waarin een ‘gekleurd persoon’ word gezocht? Iets waar moslim haters graag óók op wijzen voor hun gelijk.

   En wat de rest betreft zullen we zien. Maar als heer Kat hier net zo op duikt als op andere zaken, dan zal het allemaal mogelijk langer duren dan nodig omdat hij de boel op een weinig goede manier verstoort.

 2. ‘Circumstancial evidence’ noemen ze dat en als er wel keihard bewijs zou komen, veegt een Prins Bernhard BV “staats”rechter dat in een oogwenk van tafel en zegt dat ze zichzelf voor de trolleybus heeft geworpen in Den Haag……

  En als de rechter dat zegt in zijn uitspraak (of Prins Bernhard in een interview), dan ís dat zo!

  Nederlanders zijn trouwens gevaarlijker geworden voor Oranje, dan rabiate Ethiopische oorlogscriminelen op de vlucht, omdat die laatsten niet verraden zijn door “Oranje” (met -gelukkig door de slecht in staatkunde geschoolde massa nog steeds niet begrepen- grootschalige en soms, direct en indirect, buitenissig gruwelijke gevolgen voor honderdduizenden Nederlandse staatsburgers zgn. geliefde onderdanen en ambtenaren) en Oranje, komende uit een ‘hell-hole’ immers, zeer dankbaar moeten zijn, voor het vlotjes verleende, voor hen zo gunstig uitpakkende asiel…..

 3. Aldus een gestoorde gek die vanachter zijn toetsenbord in het buitenland wel even weet hoe het precies zit. Wat een aanfluiting dit. Nul argumenten. Dezelfde onzinnige flauwekul als altijd.

Geef een antwoord