AL UITSPRAAK OVER EEN WEEK IN MICHA-CLAIM KG: DE ZITTING IS ZEER GOED VERLOPEN

KAMP-WESTENBERG KON ZOALS VERWACHT NIETS VAN GEWICHT IN DE SCHAAL LEGGEN * RECHTER ANTICIPEERDE DUIDELIJK OP UITBETALING: ‘WELK BEDRAG IS REDELIJK?’ * WESTENBERG VOERT ALS ‘TEGENBEWIJS’ AAN DAT HIJ DOOR DE STRAFRECHTER IS VRIJGESPROKEN VAN MEINEED OVER ONDERMEER HET BELLEN MAAR DAT IS ABSURD WANT DAARUIT BLIJKT OP GEEN ENKELE MANIER DAT HET TELEFOONTJE NIET HEEFT PLAATSGEVONDEN -WAT AL 9 KEER IS VASTGESTELD DOOR ANDERE RECHTERS * WESTENBERG: ‘MICHA HEEFT ALLES AAN ZICHZELF TE WIJTEN’ * WESTENBERG: ‘MICHA IS DELICTEN GAAN PLEGEN VANAF 2010’ -MAAR DE SCHADE IN DE ZAAK-WESTENBERG IS ONTSTAAN VANAF 2004

11 Replies to “AL UITSPRAAK OVER EEN WEEK IN MICHA-CLAIM KG: DE ZITTING IS ZEER GOED VERLOPEN”

 1. Jammer dat u verder niet inhoudelijk ingaat. Heeft Meester Stapel gedaan wat u zei of heeft hij u wederom laten zien dat u in hem moet vertrouwen? Hoe reageerde de rechter verder?

  Overigens, houd u er rekening mee dat de rechter de schadevergoedingstermijn kan inkorten. U heeft het immers vanaf een bepaald moment toch echt zelf verpest met uw hysterische, laakbare en zelfs strafbare gedrag.

 2. Dus eerst nu beetje hoop: hoeveel wil je 50.000? 100.000? En dan straks 0 met 5000 proceskosten. Werkwijze van psychopaten toch.
  ————
  Niet helemaal. Ze moeten denken, dat ze er zonder al teveel moeite of risico van opvallen en reuring, in het ondermaanse mee kunnen wegkomen……zoals Churchill met Dresden zeg maar.
  Of een psychopaat dat in een gegeven situatie denkt, is voor een normaal mens (en zelfs ook voor een gespecialiseerd forensisch psycholoog of psychiater) steeds lastig in te schatten.

  Beter is gewoon testen en uitnemen om erger te voorkomen!!!

 3. Veel normale én wakkere mensen zullen niet zijn komen opdagen, omdat Prins Bernhard BV een psychopathocratie is.

  Een rechtzitting van bijv. Freisler bijwonen (ook al heeft de psycho een puur geacteerd masker van onafhankelijk rechter op) is totaal niet interessant, want je weet tevoren al hoe de hazen lopen. Dead inside hè, niks aan.

 4. Opvallend is dat Chris Klomp de enige ‘journalist’ is die hier vaak reageert. Deze man heeft dus kennelijk niet veel om handen. Ik begrijp dat wel!

 5. Micha, jij had me juist laatst wijsgemaakt -via artikel- dat sado rechters er juist op kicken eerst soort hoop te geven om daarna diegene extra te slopen. Dus eerst nu beetje hoop: hoeveel wil je 50.000? 100.000? En dan straks 0 met 5000 proceskosten. Werkwijze van psychopaten toch.

 6. Kun je niet wat meer over de zitting zelf vertellen, Micha? Hoe lang duurde het, wie waren er allemaal, wat is er voor argumentatie over en weer gebruikt? Heeft opa Van den Ham nog opnames gemaakt?

  Wat mij alarmeert, is deze zin: “DE ZITTING IS ZEER GOED VERLOPEN”. Gezien je weer in een manische periode zit, zal dat geen redelijke voorstelling van zaken zijn. Maar goed, we zien het over een week wel.

  Mijn voorspelling nu: de rechter ziet geen aanleiding voor een voorschot op een schadevergoeding. De eis zal worden afgewezen. Ik zal na de uitspraak op deze voorspelling terugkomen.

 7. “[…] MAAR DAT IS ABSURD WANT DAARUIT BLIJKT OP GEEN ENKELE MANIER DAT HET TELEFOONTJE NIET HEEFT PLAATSGEVONDEN”

  Maar het toekennen van een schadevergoeding gaat dus helemaal niet over het wel of niet plaatsvinden van een telefoongesprek, maar om Micha’s stelling dat Westenberg’s besluit in 2004 om Micha te dagvaarden zijn carriere heeft vernietigd.

  Aangezien Westenberg’s actie in 2004 compleet irrelevant is voor Micha’s downfall – wat zonder enige twijfel blijkt uit die 209 pagina’s aan ingebrachte stukken – komt er dus ook geen schadevergoeding. Je hoort het zelf over een week.

 8. Haha. Er was dus werkelijk niemand op komen dagen. Nul, nada, noppes. Face it Kat, niemand heeft interesse voor je strapatsen. En maar beweren dat je duizenden lezers per dag hebt! In je hoofd, zeker! Waar zijn al die lezers dan? Waarom volgt niemand je op Twitter? Omdat je niet relevant bent, jongen.

Geef een antwoord