ALARM IN ZAAK-ROB SCHOLTE: SCHUILING IS NU OP Z’N ALLERGEVAARLIJKST!

MENSEN ALS KOEN SCHUILING LEGGEN ZICH NIET NEER BIJ EEN NEDERLAAG * ALLE VLAGGEN OP ROOD VOOR EEN COUNTERSTRIKE VAN DE PEDOFIELEN TEGEN ROB SCHOLTE * SCHUILING ZIT MIDDEN IN HET NETWERK VAN DEMMINK EN DE VVD-PERVERTS * MENSEN DIE KINDEREN VERKRACHTEN DEINZEN NERGENS VOOR TERUG * SCHUILING WEET DAT DE ULTIEME MACHT -DE KONING- HEM UITEINDELIJK ALTIJD ZAL BLIJVEN DEKKEN * DE ENIGE KANS IS NU EEN VOLKSOPSTAND IN DEN HELDER TEGEN DE CRIMINELE BURGEMEESTER

Het is in feite heel simpel. Mensen als Koen Schuiling zijn geestesziek. Ze lijden aan wat ik zou willen noemen een ‘pedo-machtspsychose’. Ze zijn niet in staat te accepteren dat ze worden tegengewerkt, laat staan dat ze verliezen. Uiteindelijk deinzen deze mensen niet terug voor moord om aan de macht te blijven en naar alle waarschijnlijkheid zit Schuiling nu reeds rond de tafel met de squads. Deze mensen hebben alles te verliezen en ze zijn panisch van angst vanuit hun intens kwade geweten. De positie van Schuiling is in feite niet anders dan die van Hillary Clinton of John Podesta. Vergeet niet dat er zowel in Nederland als in de VS aan de lopende band mensen worden vermoord door de pedofielen. Wie houdt ze tegen? De FBI? De politie? Het OM? De Tweede Kamer? Elke dag dat Schuiling nog aan de macht blijft is er een teveel en stelt hem beter in staat zijn counterstrike te plannen. Er is geen enkele mogelijkheid voor het scenario dat Rob zijn recht haalt en dat Schuiling blijft zitten! Het is kortom een strijd op leven en dood! Komende week moet de man worden uitgeschakeld als machtsfactor. Dat zou kunnen via het college en de Raad, maar ook door een volskopstand in Den Helder. Zoals wij eerder schreven raden wij Schuiling aan Nederland te ontvluchten. Wij zien de volgende acties als mogelijke counterstrike van Schuiling/Demmink/Rutte:

1. Het ‘weaponizen’ van de Belastingdienst. De FIOD wordt op Rob afgestuurd omdat hij een belastingschuld zou hebben van miljoenen. Rob wordt gearresteerd. Dit wapen is in de VS op enorme schaal ingezet door de regering-Obama en ook in Nederland begint de pp-elite het te ontdekken zoals blijkt uit wat Ferdy Roet is overkomen.

2. Het verzinnen van een delict op grond waarvan Rob kan worden gearresteerd zoals handel in drugs of verboden wapenbeziit. Nu de politiek en de media zijn uitgeschakeld als countervailing powers kan Schuiling alles maken. Hij kan zeggen dat Rob cocaine heeft gesmokkeld in de lijsten van zijn schilderijen. De Telegraaf, Chris Klomp en Gelauff zullen het juichend en kwijlend overnemen met grote koppen en Schuiling zit diezelfde avond nog bij Twan Huys. Geen advocaat zal Rob meer willen verdedigen net als bij Micha die ook voortdurend is geconfronteerd met deze made up-delicten. Vileiner nog zou het zijn Rob te laten arresteren wegens smaad op zijn website, al zal dat niet direct gebeuren omdat Schuiling dan te veel kans loopt dat slachtoffers en eerste hand-getuigen van zijn pedofilie naar voren zullen stappen. Maar ook die kunnen weer worden geintimideerd en eventueel vermoord.

3. Een aanval met een geheim (stralings)wapen zoals de ‘heart attack gun‘ die mogelijk eerder in Nederland is ingezet tegen ondermeer advocaat Gerard Hamer en journaliste Pamela Hemelrijk. Ook de NPO-journalisten Joost Karhof en Ed Ribbink zijn mogelijk vermoord met een geheim stralingswapen.

4. Een aanval door een ‘lonely wolf’ die uiteraard ‘geheel onafhankelijk en stand alone opereert’ en geen enkele band heeft met wie dan ook.

5. Het ensceneren van een dodelijk ‘ongeluk’.

Is dit alles sensationele overdrijving en hysterie? Let’s hope so! Maar onze ervaring is een andere. Het zou allemaal anders zijn als de Haagse swamp Schuiling zou laten vallen en hem zou dwingen af te treden, maar zo werkt het helaas niet. Dat heb ik geleerd uit de zaak-Westenberg. We hebben hier te maken met een groep criminelen die elkaar blijven dekken en helpen tegen elke prijs, die aan elkaar zijn vast-geklonken met allerlei ‘eden’ en belastende informatie over elkaar zoals deelname aan sado-pedo-orgieen waarin vaak ook kinderen worden gemarteld en vermoord.

6 Replies to “ALARM IN ZAAK-ROB SCHOLTE: SCHUILING IS NU OP Z’N ALLERGEVAARLIJKST!”

 1. Aannemend (fictief), dat de “Oranjes”, ondanks hun hoogst bedenkelijke/alarmerende afkomst en levenswandel over de generaties, ooit enigermate acceptabel bestuur voor Nederland hebben geleverd en een zekere mate van populariteit onder de Nederlandse bevolking uiteindelijk dus ook enigermate terecht was vóór WOII, krijg je bij het naoorlogse Prins Bernhard BV mutatis mutandis het volgende:

  ——————
  Its takeover by psychopathic elements within (e.g. “Prince Bernhard’s takeover of the Dutch “house of Orange” idolatry group), the ponerogenic group is protected by ***a “mask” of the group’s traditional values.***
  This will happen in spite of the fact that these values are obviously distorted and disregarded.
  For example, such a group will pass legislation and behave solely to benefit those in control, often becoming violent and starting (or supporting…..Donner/Balkenende…..DSR) wars of aggression.
  Normal members of such a group naively protect such deviant behavior, ***not realizing it is the work of deviants.***
  Its pathology remains hidden by those who do not wish to see it objectively. Justifications and prepared ideologies are promulgated; subconscious selection and substitution take place, and the pathology is effectively cloaked behind a mask of sanity.
  ———————

 2. En de dinges-trol/psychopaat wil de normale burger met alle geweld in zijn waanwereld houden, maar die stralingswapens bestaan inderdaad (aldus aangebrande en uitgekotste CIA’ers e.d.) en kunnen dus, met door psychopaten geusurpeerde staatsmacht, naar verkiezing worden ingezet, bijv. als….het kaartenhuis van de ‘pure evil’ lege hulzen zelve echt in gevaar komt of in elkaar dreigt te storten.

 3. Als je psychopaat bent, dan weet je dat een legitieme overheid je UITNEEMT als….die je doorkrijgt.
  Je moet (!) dus, zoals Prins Bernhard in 1945, i.c. met ruggensteun van de US/GB ‘deep state’ gruwelslachters van Dresden en ‘over the top’ krankzinnig “Oranje-idolate” ‘gullible fools’ en “Oranje”-baatzuchtigen (Fentener van Vlissingen types), de overheid zelve gaan infiltreren en overnemen, zoals dr. Lobaczewski hier correct stelt:
  —————-
  psychopaths dream of a “happy” and “just” world where their depraved worldview is accepted as reality. They seek, ***by any means necessary***, to achieve positions in government where their dreams can be brought to fruition…
  —————–

  Als dat eenmaal gelukt is, dan krijg je zoiets als de huidige BV “Prins” Bernhard.

 4. Psychopaten (evt. pedofiel comorbide) zitten globaal inderdaad zo in elkaar, behalve dat ze (behalve geacteerd) in werkelijkheid vreesloos, gewetenloos, zonder berouw e.d. zijn.

  Inderdaad doen de moreel debiele MONSTERS dit soort dingen om aan de macht te komen of te blijven.

  ‘Psychopaths do not go down easy’ en uiteindelijk komt de verholen (want onacceptabele) PROACTIEVE agressiviteit naar buiten als een openbarstende etterbuil.

  Persoonsbeveiliging is dringend (!) gewenst, maar in een ‘full blown’ psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV, natuurlijk voorbehouden aan “de geperverteerde macht”, bijv. Schuiling als die (terecht) met REACTIEF/VERDEDIGEND geweld geconfronteerd zou dreigen te worden.

 5. Natuurlijk krijgen we geen Demmink Squads, aanvallen van stralingswapens en meer van die door Kat verzonnen nonsens:

  ‘Het college van b&w van Den Helder benadrukte gisteren in een bericht aan de gemeenteraad ‘dat ook indien geen sprake zou zijn van een bruikleenovereenkomst, Scholte geen huurbescherming toekomt. Althans dat hij van die huurbescherming geen gebruik heeft gemaakt en dat de overeenkomsten dus op juiste wijze zijn opgezegd. De uitspraak van vandaag maakt dat niet anders.’

  https://www.nhnieuws.nl/nieuws/231340/Ontruiming-Rob-Scholte-Museum-mogelijk-toch-onrechtmatig

Geef een antwoord