ALEXANDER PECHTOLD REVISITED -ONGEKEND EN DODELIJK VERRAAD VAN HET VOLK

LEES HIER EN HIER DE ARTIKELEN OVER DE HORROR VAN HET GENTECH-VOEDSEL DAT WE DANKZIJ ALEXANDER OP ONS BORD KRIJGEN ZONDER DAT WE HET WETEN

2 Replies to “ALEXANDER PECHTOLD REVISITED -ONGEKEND EN DODELIJK VERRAAD VAN HET VOLK”

  1. Het neo-liberalistische bewind van de achtereenvolgende kabinetten Rutte heeft er ook in Nederland toe geleid dat er nooit eerder in onze financiële geschiedenis een periode is geweest dat er méér geld stroomde van het steeds armer wordende werkende deel van de bevolking naar de reeds schatrijke institutionele beleggers. En dat zijn bankiers: geen bankdirectie zonder institutionele beleggers.

    Het beschaafd uitplunderen van de bevolking heeft ook steeds een leuke verpakking. Zo is een nieuwe auto in Nederland al gauw 5000 Euro duurder dan in de omringende landen. De verpakking heet “BPM” (op jaarbasis zo’n 3 miljard aan bijeengeharkte Euro’s) en niemand wil ons zeggen waar dit geld blijft. Een andere leuke verpakking is de zogenaamde “hulp aan de Grieken”. Met de vele miljarden aan ook Nederlands belastinggeld zijn steeds de (hoge!) rentes op de Griekse staatsleningen betaald. Die “hulp aan de Grieken” is dus rechtstreeks in de zakken van de institutionele beleggers terecht gekomen. En zo kunnen we nog wel dagen dóórgaan dus ik houd het maar kort:

    Mark Rutte en zijn kabinetsleden kunnen het Nederlandse volk niet vertegenwoordigen omdat ze permanent in de kont van Lord Rothschild wonen.

Geef een antwoord