ALS REACTIE OP TSUNAMI AAN PEDO-SCHANDALEN: JACK DE VRIES SPEELT DE NARCO-KAART

PEDOZAAK ASSEN * ELITE-SADO-PEDO-MOORD NICKY VERSTAPPEN * PEDO-OPERATIE THAILAND VAN LAARHOVEN * PEDO-ZAAK EPSTEIN MET NEDERLANDSE VERTAKKINGEN * PEDO-CRISIS ROYALS * AANHOUDENDE PEDO-CRISIS BIJ OM (LEENDERS)

‘KABINET MOET PER DIRECT VERREGAANDE NIEUWE BEVOEGDHEDEN KRIJGEN OM DE DRUGSCRIMINALITEIT TE BESTRIJDEN ANDERS WORDT NEDERLAND EEN NARCO-STAAT’ * HIER DE VERTALING: ‘DE PEDO-STAAT DREIGT COMPLEET TE WORDEN EXPOSED! WE HEBBEN DUS EEN NIEUWE DISTRACTION NODIG DIE ONS DIRECT OOK NIEUWE WAPENS IN HANDEN GEEFT HET VOLK TE ONDERDRUKKEN’ * HET IS OPNIEUW DE COMPLEET CORRUPTE VOLKSKRANT DIE HIER WORDT INGEZET DE PEDO-STAAT IN DE LUCHT TE HOUDEN * ZODRA IETS GROOTS WORDT UITGEROLD IN TELEGRAAF EN BIJ NOS WEET JE: DIT IS DE DEEP STATE

DEN HAAG – Het alarmerende rapport over georganiseerde misdaad in Amsterdam onderstreept dat de hoofdstad een groot probleem heeft. Drugscriminaliteit moet worden aangepakt, anders dreigt Nederland een narcostaat te worden. „Dan zou hier een minister met een zonnebril staan en niet meer iemand die gewoon democratisch verantwoording aflegt”, aldus minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid). Grapperhaus reageert op het vernietigende rapport De achterkant van Amsterdam. De conclusies komen voor de minister dan ook niet als een complete verrassing. „Hoe akelig het ook, het is in zoverre welkom dat het nu op papier staat.” De CDA-bewindsman weigert een schuldige aan te wijzen voor de harde conclusies. „Ik heb alle vertrouwen in het stadsbestuur van Amsterdam, ze leggen de vinger juist op de zere plek door om dit onderzoek te vragen.”

4 Replies to “ALS REACTIE OP TSUNAMI AAN PEDO-SCHANDALEN: JACK DE VRIES SPEELT DE NARCO-KAART”

 1. Nederland is inderdaad een narco-staat en de gevaarlijkste (want maatschappelijk meest vernietigende) drug is toch wel het geld. Geld èn macht, Wat eigenlijk hetzelfde is. En dan komen we als vanzelf terecht bij overbetaalde organisatie-criminelen als Grapperhaus inclusief alle andere vaderlandse politici. Iemand als Grapperhaus kan zich trouwens niet eens permitteren om democratische verantwoording af te leggen. Daarvoor heeft hij te veel te verbergen.

  Zo zullen we de “heer” Grapperhaus nooit op het 8-uur journaal horen zeggen dat tegenwoordig méér dan de helft van alle misdaad in ons land uit het misbruik van bevoegdheden door overheidspersoneel bestaat. En dat dit betekent dat de Nederlandse overheid daarmee een grotere bedreiging voor de Nederlandse samenleving is geworden dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar. En dat we daar nu eindelijk eens wat aan gaan doen.

  Tsja, geld en mooie baantjes hè?

  1. Aldus de eeuwige mopperkont Bosman, die ooit is aangehouden (en in de gevangenis terechtkwam) omdat hij zijn zus maar bleef belasteren met een het waanbeeld dat zij achter de dood van zijn vader zat.

   1. Beetje triest als je zo in elkaar steekt dat je hier anoniem met halve waarheden en hele leugens moet komen. Hebben jouw ouders bij je geboorte het verkeerde weggegooid?

    1. Bosman, pleur op met je ‘leugens’ en ‘halve waarheden’. Lees je eigen commentaren nog maar eens terug op Klokkenluideronline voor zover ze er nog staan. Je kon er maar niet over ophouden.

Geef een antwoord