ALS WE NU NIET MASSAAL IN OPSTAND KOMEN TEGEN RUTTE EN DEMMINK GAAT OOK IN ONS LAND HET AFSLACHTEN VAN BABY’S BEGINNEN… DIT IS EEN KERN-PLAN VAN DE NWO

NEDERLAND IS AL VANAF DE ZAAK LUCIA DE BERK (2003) EEN ‘LABORATORIUM’ VAN DE NWO VOOR DE NIEUWE HOLOCAUST: TEGEN BABY’S, HET LEVEN EN DE MENSHEID * SEDERT ZIJN TALLOZE BABY’S AFGESLACHT EN GEMARTELD (VAAK OOK VERKRACHT EN OPGEGETEN) DOOR DE ‘ELITE’ BIJ WIJZE VAN ‘EXPERIMENT’ * MICHA WAARSCHUWT ALS ENIGE AL JAREN VOOR DEZE NIEUWE HOLOCAUST (‘AFTER BIRTH ABORTION‘) DIE NU MET HET UUR DICHTERBIJ KOMT * WAAROM HEBBEN RUTTE EN ZOVEEL ANDERE SATANISTISCHE NWO-LEIDERS GEEN KINDEREN? * MAAR EEN GERUSTSTELLING: WE SLACHTEN JULLIE BABY’S AF.. MAAR DE VACCINATIES ZIJN 100% VEILIG!

5 Replies to “ALS WE NU NIET MASSAAL IN OPSTAND KOMEN TEGEN RUTTE EN DEMMINK GAAT OOK IN ONS LAND HET AFSLACHTEN VAN BABY’S BEGINNEN… DIT IS EEN KERN-PLAN VAN DE NWO”

 1. “ons land?”
  Voor zover ik weet is Nederland al ettelijke jaren niet meer ‘uw land’ omdat u het heeft opgegeven en er weg blijft.

  Wat dat betreft kunt u trouwens nog veel van de BlokkeerFriezen leren: Die blijven in Nederland maar weigeren DNA afname.

 2. ‘MICHA WAARSCHUWT ALS ENIGE AL JAREN VOOR DEZE NIEUWE HOLOCAUST’

  Dat krijg je als je het als enige uit je dikke duim zuigt en een willekeurig berichtje over doodslag als bewijs aanvoert.

 3. …dan gaat het afslachten van baby’s beginnen…?!?!?!?

  Maar dit is toch volgens jou al lang aan de gang? Je maakt er al jaren filmpjes over, het koninklijk huis eet ze volgens jou zelfs op tijdens satanische bijeenkomsten met regeringsleiders, de Bilderbergers, Demmink, en wat uitverkoren journalisten. Dat roep jij al jaren, en nu opeens moet dat allemaal nog beginnen?!?

  Straks ga je ook nog zeggen dat jij op het punt staat om te gaan winnen, winnen, winnen…

Geef een antwoord