BART VAN WELL, VERKRACHT DOOR DE ELITE, SLAAT TERUG: ‘KONINKLIJK HUIS ZIT DIEP IN PIZZAGATE!’

HET ENIGE WAPEN DAT BART NOG IN HANDEN HEEFT IS DE WAARHEID EN DIE WERPT HIJ THANS ALS EEN SPEER IN HET ROTTENDE EN STERVENDE LIJF VAN DE ELITE

[wp_ad_camp_1]

FOTO’S VAN BEATRIX MET ‘SPIRIT COOCKER’ MARIA ABRAMOVIC, HOOFDROLSPELER IN PIZZAGATE, IS EEN ENORME RED FLAG * ALLE KONINGSHUIZEN ZIJN BETROKKEN BIJ DE PEDONETWERKEN * LANGE FRANS MOCHT HET ZEGGEN ZONDER ENIGE JURIDISCH GEVOLG * DE DEMMINK-SQUADS KUNNEN HIER NIET MEER TEGENOP MOORDEN: THE TRUTH WILL PREVAIL!

3 Replies to “BART VAN WELL, VERKRACHT DOOR DE ELITE, SLAAT TERUG: ‘KONINKLIJK HUIS ZIT DIEP IN PIZZAGATE!’”

  1. Ja, Bart van Wel zit ook niet voor niks in het gekkenhuis, zoals hij vermeldt in het gesprek met dat Amerikaanse pizza-gekkie.
    
   Maar hoe dan ook; het blijft uiteraard een triest figuur. Op zijn 14e leek het natuurlijk wel makkelijk snel geld verdienen om te werken in zo’n club als je van huis bent weggelopen. Maar het gaat je natuurlijk niet in de kouwe kleren zitten om als puber elke dag door vieze kerels in je kont gebonkt te worden. Logisch dat je daar uiteindelijk geestelijk een beetje van uit balans raakt.
    
   Het geld dat hij voor de Get Well Stichting gekregen heeft en in zijn eigen zak gestoken, is blijkbaar ook allemaal al weer op. Dus probeert hij dezelfde truc van het beschuldigen van de overheid nog maar een keertje toe te passen, maar dat gaat hem geen tweede keer lukken natuurlijk. Dus voorlopig zit hij nog wel even bellen te blazen naast Napoleon en de vrouw met de 6 persoonlijkheden, en met een beetje geluk ook wel naast onze toekomstige minister-president, de voorman van de ORP…

Geef een antwoord