BEKENDSTE COMPLOTTER VAN NEDERLAND GAAT DEFINITIEF WINNEN VAN EX-TOPRECHTER WESTENBERG

LAATSTE NIEUWS: MICHA’S VK-VIDEO KANAAL IS WEER VRIJGEGEVEN! * ER IS NU GEEN ENKELE REDEN MEER VOOR MICHA OM TE STOPPEN MAAR JUIST OM MET VOLLE KRACHT DOOR TE GAAN FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS!

NA 15 JAAR JURIDISCHE TERREUR KOMT HET EINDE IN ZICHT VAN DE DUURSTE EN MEEST KRANKZINNIGE PROCEDURES UIT DE NEDERLANDSE GESCHIEDENIS -WAAROVER NOG STEEDS NIET GESPROKEN MAG WORDEN * OP 28-2 (9:00 HOF ARNHEM) DIENT HET HOGER BEROEP VAN MICHA TEGEN WESTENBERG OM EEN VOORSCHOT TE KRIJGEN VAN 50.000E * ALLE GELE HESJES ZIJN VAN HARTE UITGENODIGD!

From: Thijs Stapel
To: micha kat
Sent: Tuesday, February 19, 2019, 12:33:57 PM GMT
Subject: stand van zaken cassatie Westenberg

Ha Micha,

Goed nieuws: op 15 februari heeft de PG bij de Hoge Raad geconcludeerd tot verwerping van het cassatieberoep van Westenberg. Op 3 mei zal arrest worden gewezen. De conclusie van de PG is twee weken nadat hij is genomen in te zien op rechtspraak.nl. Dat is echter precies een dag ná de zitting in Arnhem. Ik zal de griffie een brief sturen met het verzoek om de conclusie vóór die datum te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

Eén reactie op “BEKENDSTE COMPLOTTER VAN NEDERLAND GAAT DEFINITIEF WINNEN VAN EX-TOPRECHTER WESTENBERG”

  1. De bekendste complotter is toch echt Wim Dankbaar onderhand denk ik. Dit dankzij zijn gestalk van een familie die al kapot is.

    Desondanks: welkom terug en succes met uw strijd.

Geef een antwoord