BEREAKING: MICHA’S SERIE OVER ROMY EN SAVANNAH -VERWIJDERD DOOR CHRIS KLOMP- WEER ON LINE, WAS 10-DUIZENDEN KEREN BEKEKEN

HIERONDER DE VIDEO WAARIN MICHA AANTOONT DAT DE 14-JARIGE BRIAN N. NOOIT DE MOORDENAAR KAN ZIJN GEWEEST VAN ROMY * OOK HET PROCES-ROMY WAS VOLLEDIG GEHEIM * ANDERS DAN BIJ SAVANNAH DEED HET OM IN DEZE ZAAK ZELFS GEEN POGING TOT HET LEVEREN VAN BEWIJS * BEKIJK HIER DE COMPLETE SERIE VAN 17 DELEN OVER ROMY EN SAVANNAH DIE DOOR CHRIS KLOMP WAS VERWIJDERD VAN INTERNET

NOOT: Het voorbeeld waarvan Micha in de video zegt dat dat als enige ‘enigzins vergelijkbaar is’ met de zaak-Romy omdat het daar ook gaat om een 14-jarige verkrachter en moordenaar, is toch weer helemaal niet vergelijkbaar omdat het slachtoffer daar (vanaf 3:50) slechts vier jaar oud was -een compleet ander verhaal dus dan de 14-jarige Romy. Met andere woorden: de zaak-Romy zou uniek zijn in de criminele wereldgeschiedenis! Maar geen enkele wetenschapper die zich erover buigt! Geen studies in de internationale wetenschappelijkle criminologische literatuur! Alles moet geheim blijven!

7 Replies to “BEREAKING: MICHA’S SERIE OVER ROMY EN SAVANNAH -VERWIJDERD DOOR CHRIS KLOMP- WEER ON LINE, WAS 10-DUIZENDEN KEREN BEKEKEN”

  1. En welk bewijs heeft u dat Klomp het verwijderde? Het zou wel aardig zijn als u dat, al was het maar voor de mensen die het vergeten waren, nog even memoreerde.

    Netjes trouwens dat u uzelf een soort van rectificeert.

  2. Wat de zaak Romy betreft: het dna van Brian N. werd zowel via een zedenkit alswel onder nagels slachtoffer aangetroffen. Daarnaast Appte Romy letterlijk dat N. kort voor haar dood bij haar was. N. is dan ook terecht veroordeeld.

  3. Die Klomp heeft niets verwijderd. Volgens mij is het zo dat YouTube je account op zwart heeft gezet na herhaaldelijk wangedrag en diverse waarschuwingen.

Geef een antwoord