web analytics

BOLSONARO DOET HETZELFDE ALS TRUMP MET ZIJN ‘THE CALM BEFORE THE STORM’ EN KONDIGT EEN ‘TSUNAMI’ AAN

HEEL BRAZILIE IN DE GREEP VAN DE KOMENDE ‘TSUNAMI’ VAN BOLSONARO EN SPECULEERT ER OP LOS * WAARSCHIJNLIJK BEDOELT HIJ HETZELFDE ALS TRUMP MET ZIJN ‘STORM’: HET OPRUIMEN EN UITSCHAKELEN VAN DE PEDO-LEFTISTS EN DE DEEP STATE * TWEE MAANDEN GELEDEN BEZOCHT BOLSONARO TRUMP * IS MARJON VAN ROYEN AL AAN HET PAKKEN?

2 reacties op to BOLSONARO DOET HETZELFDE ALS TRUMP MET ZIJN ‘THE CALM BEFORE THE STORM’ EN KONDIGT EEN ‘TSUNAMI’ AAN

  • Chris  zegt:

    Ik vraag mij wel eens af of je zelf nog geloof hecht aan je verzinsels. Al jaren voorspel je de ondergang van al je vijanden. Van Rutte tot Demmink, van Bart Mos tot die Chris Klomp. En al jaren ben jij de enige die verliest. Het kort geding tegen de Volkskrant, je ‘zaak’ tegen Defensie, tegen de raad voor de journalistiek, tegen de NvJ. Je voorlopige voorziening tegen Westenberg, de doodsbedreiging van Mos, de valse bommeldingen, de strafzaak Gelauff en ga zo maar door. Face it, Kat. De enige die down is, ben jij!

  • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

    Cryptolingo voor; “werd ik maar eens door Bolsonaro & Donald gehamburgerd als genoegdoening voor de krentekakkerigheid van mijn zogenaamde toetsenborden aanhang?!” *PROEST*

Reageer