BOMBSHELL DEN HELDER: MOORD IN BUURTHUIS OPENT PEDO-BEERPUT IN MARINESTAD

DE SITUATIE IN DEN HELDER ROND DE PEDOFIELE BURGEMEESTER KOEN SCHUILING WORDT COMPLEET ONHOUDBAAR * HET IS PRECIES ALS MET ZIJN VRIEND JORIS DEMMINK: IEDEREEN WEET HET EN FLUISTERT EROVER, MAAR NIEMAND DURFT DOOR TE BIJTEN * NU LAAIT HET PEDO-VUUR WEER HOOG OP DOOR DE SLUITING DOOR SCHUILING VAN EEN BUURTHUIS * DAAR IS IN 2015 EEN ‘POOIER’ VERMOORD DIE KINDEREN LEVERDE AAN SCHUILING

HET VERKRACHTEN VAN KIDS DOOR DE BURGEMEESTER KOST DE STAD DEN HELDER TIENTALLEN MILJOENEN -EN NIEMAND GRIJPT IN

Zelfs bij de Marine zouden ze er nu helemaal klaar mee zijn: de krankzinnige wantoestanden in Den Helder rond de pedofiele burgemeester Koen Schuiling. Eerder berichtten we al dat Schuiling op een schoolplein in elkaar werd geslagen door de vader van een kind dat hij misbruikte -alles werd natuurlijk afgekocht op kosten van de burger. Maar nu, zo melden ons bronnen, zouden de seksuele voorkeuren van Schuiling zelfs hebben geleid tot moord! Deze onvoorstelbare beerput is opengetrokken door de sluiting door Schuiling van een buurthuis waar veel Antillianen komen. Hier de details. Deze sluiting deed vele wenkbrouwen fronsen omdat er nauwelijks een goede reden voor was, behalve dat de coordinator zich recent tegen Schuiling keerde. Het zoveelste voorbeeld van de dictatoriale bestuursstijl die zo kenmerkend is voor de VVD-pedo-mafia. Door deze sluiting werd weer de aandacht gevestigd op een moord die in het buurthuis is gepleegd in 2015 -waarbij werd opgemerkt dat het toch wel krankzinnig is dat Schuiling allelei halve en fake-redenen geeft voor de sluiting, maar niet rept over deze moord die er in Den Helder enorm inhakte. Dit meldt ene Andrea onder het artikel op Den Helder Actueel over de sluiting/intrekking horecavergunning:

Ook is het raar dat de burgemeester niet het incident (moord) van januari 2015 heeft meegenomen in zijn beslissing. Of komt dit door de burgemeester zijn eigen verantwoording in deze zaak?

Het gaat hier natuurlijk om de woorden ‘zijn eigen verantwoording’ (bedoeld is waarschijnlijk verantwoordeijkheid). Het slachtoffer van deze moord was namelijk een leverancier van jong (Antilliaans) kindervlees aan Schuiling. Recent had hij Schuiling nog een jong familielid bezorgd. Dat is bekend omdat van deze misbruik-actie opnames zijn gemaakt waarmee Schuiling wordt gechanteerd. Ondermeer door een veroordeelde crimineel die op basis van deze tapes de opdracht wist binnen te slepen om de stad ’s nachts te ‘bewaken’ rond de uitgaans-gelegenheden. Deze man is zo gevaarlijk, dat het noemen van zijn naam fatale gevolgen kan hebben. Gezien deze onvoorstelbare beerputten -een burgemeester die niet alleen de kids in zijn gemeente verkracht, maar ook in bed ligt met de lokale mafia- is het begrijpelijk dat Schuiling niet over de moord durft te reppen bij zijn beslissing het buurthuis te sluiten -dat hij desalniettemin tot deze maatregel overging illustreert natuurlijk zijn megalomanie en incompetentie die hem nu toch echt noodlottig lijken te gaan worden. Dezelfde bronnen melden ons dat de situatie in Den Helder inmiddels zo paranoia is geworden, dat Schuiling nu niet alleen zichzelf opnieuw 24/7 laat bewaken door ‘professionals’ (geschatte kosten: 6000E per dag) maar ook ‘mannetjes heeft gezet’ op het 24/7 bewaken van ‘documenten’ die het daglicht niet kunnen verdragen (opnieuw 6000E per dag). Ook de kosten die de stad maakt in de zaak tegen Rob Scholte -miljoenen en de stad zinkt ook hier steeds verder weg in het financiele moeras- zijn direct toe te schrijven aan de pedofilie van Schuiling. Immers: zijn haat tegen Scholte wordt vooral veroorzaakt door diens website waar over de gemeente en de lokale politiek wordt bericht op een wijze die hij niet volledig kan aansturen zoals bij Den Helder Actueel of het Noord Hollands Dagblad -beide media weigeren al jaren te berichten over de pedo-wantoestanden in de stad waarmee ze indirect mede-schuldig zijn aan het veroorzaakte leed.

2 Replies to “BOMBSHELL DEN HELDER: MOORD IN BUURTHUIS OPENT PEDO-BEERPUT IN MARINESTAD”

  1. De schade veroorzaakt door een relatief kleine maar krankzinnig (op bedenkelijke eigen belangen) alerte en (*proactief* agressieve) actieve groep als een monoliet samenklittende psychopaten, is ‘beyond belief’.

    Het is verbazingwekkend dat “sneeuwvlokjes” totaal niet begrijpen, dat we *MOETEN* gaan testen en dit ‘pure evil’ kankergezwel moeten UITNEMEN!!!

Geef een antwoord