BOMBSHELL INFO UIT BRAZILIE: SCHIMMIG ‘FORUM VAN SAO PAULO’ IS BEZIG MET EEN COMMUNISTISCHE MACHTSOVERNAME VAN HEEL LATIJNS AMERIKA

ONDERSTAAND ARTIKEL IS EEN GLOBALE SAMENVATTING VAN EEN DOCUMENT DAT DEZE SITE KREEG TOEGESPEELD VANUIT BRAZILIE * HIER MEER OVER HET COMMUNISTISCHE ‘FORUM VAN SAO PAULO’ DAT THANS EEN ‘EINDOFFENSIEF’ HEEFT INGEZET VOOR EEN TOTALE MULTINATIONALE STAATSGREEP DIE HET HELE CONTINENT IN HANDEN MOET SPELEN VAN EXTREEM-LINKS

1. De operarie werd getriggerd op 23 september toen Trump en Bolsonaro via de VN en via het TIAR-verdrag de directe aanval openden op Venezuela en Maduro door een onderzoek te starten naar de banden van Maduro met de internationale drugs-mafia. Het TIAR-verdrag verplicht alle aangesloten landen (bijna heel Noord- en Zuid-Amerika) deel te nemen aan dit onderzoek. De criminele banden van de leftists/communists dreigden definitief te worden exposed en Maduro raakte in paniek.

2. Reeds de volgende dag, op 24 september, stapt Maduro op het vliegtuig naar Poetin en zijn tweede man vliegt naar Noord-Korea om (van China) steun te verkrijgen voor hun grote offensief.

3. Op 30 september breekt de pleuris uit in Peru waardoor president Marin Vizcarra wordt gedwongen het parlement te sluiten; het extreem-linkse supreme court reageert door te beslissen dat Vizcarra niet langer in functie is en Mercedes Araoz te benoemen. Sindsdien is het land in de greep van de chaos.

4. Op 10 oktober breken felle onlusten uit in Ecuador die president Moreno ertoe dwingen zijn zetel te verplaatsen vanuit de hoofdstad Quito naar Guayaquil.

5. Op 10 oktober breken onlusten uit in Honduras waarbij het aftreden wordt geeist van president Hernandez die juist een belangrijk samenwerkingsverdrag tekende met Donald Trump. Grote instigator is hier Manuel Zelaya die wordt aangestuurd door de Braziliaanse communisten rond Lula.

6. Rond deze tijd: mysterieuze ‘aanvallen’ op Brazilie via olie-rampen die grote delen van de mooiste stranden compleet verwoesten. Onderzoek van de olie heeft aangetoond dat deze afkomstig is uit Venezuela.

7. Op 18 oktober breekt complete chaos uit in Mexico rond de zoon van drugs-baron El Chapo waarbij zwaar bewapende drugs-bendes in vol gevecht raken met het leger van president Lopez Obrador die recent nauw is gaan samenwerken met Donald Trump met name door zijn zuidgrens te gaan bewaken tegen immigratie vanuit centraal-amerika die bedoeld is om de VS te destabliseren. Lopez Obrador wordt verslagen en moet de zoon van El Chapo vrijlaten.

8. Op 20 oktober wordt de situatie in Chili onhoudbaar wegens extreem gewelddadige opstanden waardoor president Pinera de noodtoestand moet uitroepen.

9. In Argentinie staat Christina Kirchner op het punt de zwakke Macri omver te werpen die in het kamp zit van Trump en Bolsonaro.

10. Het einddoel van de operatie: het ten val brengen van Bolsonaro die steeds weer wordt geconfronteerd met verraad vanuit eigen kring en sabotage door corrupte en extreem-linkse rechters.

11. Diosdado Cabello, Maduro’s tweede man, sprak vorige week voor het Forum van Sao Paulo: ‘What is happening in Peru, Chile, Ecuador, Argentina, Honduras is just a breeze: a Bolivarian hurricane will come’.

12. In Paraguay wordt gewerkt aan het ten val brengen van president Mario Benitez en in Colombia is het FARC weer actief geworden.

13. Het saboteren van Brexit en de impeachment-beweging tegen Donald Trump komen voort uit dezelfde globalistische en communistische kringen.

14. Het grote doel van dit alles: het volledig slopen van de ‘populistische’ beweging die de implementatie van de Bilderberg-George Soros-communistische NWO aan het tegenhouden is.

Geef een antwoord