BORIS WIL ‘TINY MINORITY’ VAN HET VOLK ‘OFFEREN’ OM ‘THE REST OF THE POPULATION’ UIT DE LOCKDOWN TE KUNNEN HALEN

STEEDS KOMEN WE DICHTERBIJ HET ‘HOLOCAUST-SCENARIO’ WAARBIJ EEN ‘RELATIEF KLEINE’ GROEP GAAT WORDEN GEOFFERD ‘OM DE REST VAN DE GEMEENSCHAP TE REDDEN’ * DIT HEEFT NIETS TE MAKEN MET HET VIRUS, MAAR ALLES MET HET VESTIGEN VAN EEN TOTALITAIRE HORROR-STAAT GELEID DOOR PERVERTS EN PSYCHOPATEN * BORIS IS GEESTESZIEK EN EEN DEPLORABELE SPEELBAL VAN CORRUPTE EN CRIMINELE BELANGEN

Mr Johnson said the new test and trace system would place a burden on a ’tiny minority’ of people, but could free the rest of the population from lockdown. He said: ‘It’s a huge imposition, but it will be on a very small minority of the population. And I would just say to everybody that it’s worth it.’ Dat zei Boris gisteren. Rond de ‘10.000 mensen per dag’ zullen volgens de plannen worden ‘benaderd’ door de Corona-gestapo met het ‘verzoek’ zichzelf twee weken op te sluiten omdat ze ‘in contact zijn geweest met een geinfecteerde’. Johnson: ‘We’ll be asking people to stay at home. If they don’t follow that advice, what we will be saying is we will consider what sanctions may be necessary’. Het systeem is volgens Boris ‘voluntary at first, but could become mandatory with fines for those who did not comply with quarantine or failed to give details of their friends and family’. Dit is geen slapstick van Monty Pyton mensen maar serious shit uit The Daily Telegraph. Het is de eerste stap op weg naar een Orwelliaanse horror-samenleving die in elk opzicht te vergelijken zal zijn met Nazi-Duitsland. Voor deze krankzinnige en nog nooit vertoonde mate van staatsterreur is geen enkele medische verklaring voorhanden nu het virus steeds sneller aan het ‘uitdoven’ is. Het is 100% politiek, een power grab van een geperverteerde en corrupte elite die beseffen dat de ‘grote sprong voorwaarts’ hun enige kans is op lijfsbehoud nu de ‘populisten’ over ter wereld aan het oprukken zijn. Gaat het Boris en de Engelse deep state lukken deze horrorstaat ook daadwerkelijk te vestigen? Er zijn een aantal redenen aan te nemen dat dit niet het geval zal zijn.

1. Zoals alle pedo-regeringen is ook die van Boris compleet incompetent. Alles waar ze alleen maar al naar kijken verandert direct in een stinkende beerput van mislukkingen en corruptie. De eerste berichten over het track- and trace-systeem sluiten hier geheel bij aan.

2. Hoe groot is het verzet van het volk? Het is weer een voorbeeld van de kansloze incompetentie van het Boris-kabinet dat deze gestapo-terreur precies wordt uitgerold op het moment dat de woede bij het volk over de lockdown-schendende topadviseur van Boris (Dominic Cummings) op een hoogtepunt is. Zelfs The Daily Telegraph zet vraagtekens bij het ‘aangeven’ van dierbaren en vrienden: ‘It came amid concerns that some people could be reluctant to hand over details of friends, family or collegues, fearing repercussions from those who faced financial losses fron two weeks off work. There were also fears individuals could be falsely named maliciously’. Alarmerend is dat er niets is te lezen over sancties voor wie iemand ‘maliciously’ aangeeft. Er is veel agressie in de Engelse cultuur. De kans is groot dat de ‘contact-tracers’ in elkaar getimmerd gaan worden. Als dat op grote schaal gebeurt, stort het hele bouwwerk in.

3. Hoe groot is de ‘motivatie’ bij de (nog steeds zonder pistolen) politie het track and trace-systeem met geweld te gaan enforcen? Grote veldslagen tussen burgers en cops liggen in het verschiet. Dit ziet er voor Boris behoorlijk kansloos uit.

Het lijkt erop dat de geesteszieke (maar kersverse pappa) Boris zijn hand opnieuw heeft overspeeld. Intussen zakt Engeland steeds verder weg in de waanzin en hysterie met elke dag nieuwe krankzinnige affaires. Een compleet lunacy asylum. Het goede nieuws: Londen begint de greep op de ‘andere landen’ (Schotland, Wales en Noord-Ierland) steeds meer te verliezen. Met name Noord-Ierland heeft inmiddels geen enkele booschap meer aan Londen en richt zich steeds meer op Dublin. Van de regering hier in Belfast hoeft niemand iets serieus te verwachten.

3 Replies to “BORIS WIL ‘TINY MINORITY’ VAN HET VOLK ‘OFFEREN’ OM ‘THE REST OF THE POPULATION’ UIT DE LOCKDOWN TE KUNNEN HALEN”

  1. meneer Hancock bezit 75% aandelen van Porton Biopharma ltd. medeverantwoordelijk voor de vaccinaties. Maar er is natuurlijk geen sprake van belangenverstrengeling.

      1. Meneer heeft vanuit zijn functie gewoon aandelen, begrijpend lezen is kennelijk een vak apart:

        “The publicly available Companies House page for Porton Biopharma lists the Secretary Of State For Health as the holder of 75 percent or more of the shares in the company.”

Geef een antwoord