BREAKING: AANVULLENDE VRAGEN IN DEN HELDER OVER ONRECHTMATIGE PEDO-ACTIE SCHUILING EN KUIPERS TEGEN MICHA!

FRACTIE VAN BETER VOOR DEN HELDER NEEMT GEEN GENOEGEN MET DE NON-BEANTWOORDING DOOR BURGEMEESTER SCHUILING VAN VRAGEN OVER HET INZETTEN VAN ZWENDEL-KANTOOR NAUTA DUTILH TEGEN MICHA WEGENS ZIJN ARTIKELEN OP DEZE SITE WAARIN HIJ IN VERBAND GEBRACHT WORDT MET KINDERVERKRACHTINGEN * AANVULLENDE VRAGEN GISTER INGEDIEND; WE ZULLEN DEZE VRAGEN LATER WELLICHT PUBLICEREN * BEKIJK DE SCHUILING-PEDO-VIDEO * GRAAFT DE VAN PEDOFILIE VERDACHTE EN BESCHULDIGDE BURGEMEESTER SCHUILING ZIJN EIGEN GRAF MET ZIJN ONRECHTMATIGE PANIEK-ACTIES TEGEN MICHA? * MAAKT SCHUILING DEEL UIT VAN HET VVD-NETWERK VAN KINDERVERKRACHTERS ONDER LEIDING VAN JORIS DEMMINK? * ‘SCHUILING GEZIEN IN GEZELSCHAP VAN JORIS DEMMINK’ * VOORSPELLING: DIT WORDT EEN DRAMA VOOR SCHUILING EN DE PEDO-MAFIA!

5 Replies to “BREAKING: AANVULLENDE VRAGEN IN DEN HELDER OVER ONRECHTMATIGE PEDO-ACTIE SCHUILING EN KUIPERS TEGEN MICHA!”

 1. Je moet weer behoorlijk van de pot gerukt zijn om naar aanleiding van bovenstaande foto pedofilie te suggereren. Vooral omdat we rustig kunnen aannemen dat de fotograaf deze opzet heeft bedacht, waarbij twee asielzoekers niet met hun gezichten in beeld wilden. Dat kort geding gaat Kat dus ook alweer verliezen.

  1. Geachte Poes Mis,

   Als u van al uw reacties in al de jaren tav dhr. M.Kat ook maar een keer een beetje gelijk had gekregen dan hadden we dhr. Kat niet meer gehoord. Uw geroeptoeter bevestigd veel meer de angst die er heerst onder en bij bepaalde bevolkingsgroepen om geexposed te worden. Is het voor u zo moeilijk om tussen de regels te lezen?
   Door wie bent u eigenlijk ingehuurd?

 2. Beste Micha,
  De enige die Schuiling verdenkt en beschuldigd van pedofilir bij jijzelf, hier, op dezr site.

  Kortom, je volgt weer een bekend patroon: je plaatst een keer een bericht waarin he je afvraagt of iemand pedo is, en drie weken kater staat het volgens jou al vast. Waar zijn de bewijzen? Waar zijn de bronnen? Wie onderschrijft jouw bericht?

  Vragen die een echte journalist zichzelf moet stellen bij iedere regel die hij schrijft….

 3. Wie een beetje bekend met de lichaamstaal van welgevallige krachten onderling naar elkaar toe is, kan tot geen andere conclusie meer komen dan dat DEMMINK HIER WEL DEGELIJK een teken van bijna onderdanige & erkentelijke herkenning naar Eric zijn gecontroleerde Donkeyman binnen de zogenaamde alternatieve media doorseint?! Hoeveel duidelijkheid wil men nog meer hebben om met deze beelden absoluut wel te MOETEN vaststellen dat Eric Donk voor eens en altijd als een zeer verraderlijke poortwachter der gevestigde wanorde door de mand is gevallen?

Geef een antwoord