BREAKING & BOMBSHELL: ACHTER DE SCHERMEN BIJ HET HOLLEEDER-PROCES

EXTRA LAATSTE NIEUWS: IN DE VIDEO IS NIET MEEGENOMEN DAT RECHTER FRANK WIELAND FEESTJES BEZOEKT VAN HET CORRUPTE PEDO-KANTOOR VAN BENEDICTE FICQ EN NICO MEIJERING…

…HETGEEN WAT IN DEZE VIDEO TER SPRAKE KOMT NOG ALARMERENDER EN DRINGENDER MAAKT. ZELFS PETER R. DE VRIES SPRAK SCHANDE VAN HET GEZUIP EN GESLEMP VAN WIELAND OP KOSTEN VAN FICQ EN MEIJERING * HIER DE BACKGROUNDS

11 Replies to “BREAKING & BOMBSHELL: ACHTER DE SCHERMEN BIJ HET HOLLEEDER-PROCES”

 1. ‘Te Boekhorst wil zich overigens sterk maken om de minimum leeftijd voor prostitutie te verlagen van 18 naar 16 jaar. “Daar is veel vraag naar. En waarom zou dat niet mogen? Zolang het vrijwillig gebeurt, is er niets aan de hand. Ik moest zelf nog 15 worden toen ik in de prostitutie ging. De jonge prostitutie hou je niet meer tegen”, aldus Job te Boekhorst op 9 mei 1995 in Dagblad Rivierenland.

  De Utrechtse politie laat in het artikel aan Job weten dat hij hen op zijn weg zal vinden als hij wettelijke leeftijdsgrenzen negeert. Misschien is de strenge Utrechtse politie de reden geweest dat Job naar de stad Groningen is verkast. Klandizie genoeg daar. Van alle rangen en standen.

  Elke ‘Stadjer’ herinnert zich de toestanden met de meestal zwaar verslaafde en zieke jongensprostituees bij het oude Postkantoor.

 2. Geachte heer Kat, beste Micha,

  Chris Klomp is op Twitter beledigend en beschuldigend.
  De achtergrond bij zijn bio heeft hij bij jou geshopt.
  Hij is totaal door je geobsedeerd denk ik (en slaat nogal wild om zich heen imo).

  1. Wat is de reden dat je deze keer je eigen naam erbuiten houdt, Koos? Is dat omdat zodra bekend is dat dit joue zoveelste ‘hervonden’ herinnering is, dat iedereen ogenblikkelijk weet dat het weer om een verzinsel gaat?

   Ecnt Koos, laat die onzin gewoon varen. Het enige wat je mogelijkerwijs oplevert is opnieuw een veroordeling wegens laster. De zoveelste.

   Kun je nu alvast aangeven hoeveel mensen ‘in positie’ je nog meer bent tegengekomen in compremotterende situaties? Of kan je al die anderen je nu nog niet herinneren?

     1. Opnieuw een sterke en inhoudelijke bijdrage van Chris Klomp

 3. “Stort” excuseer. Een monolitische groep trouwens. De door de aberratie in het instinctief substraat ontstane ‘alien mindset’ is grenzenloos ‘pure evil’ en is in die zin steeds *precies dezelfde*. Dit wordt onderling herkend en ‘collusion’ van dit type ontstaat:

  In *ANY* society in this world, psychopathic individuals and some of the other deviant types create a ponerogenically active network of common collusions, partially estranged from the community of normal people… Their sense of honor bids them to cheat and revile that ‘other’ human world and its values at every opportunity.” (Lobaczewski e.a.).

 4. WE MOETEN NIET LULLEN MAAR GERICHT TESTEN (EN WERELDWIJD).

  Voordat deze kleine groep moreel debiele, proactief agressieve en extreem actieve/tomeloos energieke kern-krankzinnigen ons finaal (!) in het verderf storten.

  Aan een e-mail die een rechter beschuldigd van of besmeurd/zwartmaakt met “pedofilie” heb je niet zoveel. Einde van zoek.

 5. DSR is verbaasd om niet te zeggen ‘flabbergasted’.

  Deze hele Holleeder affaire zou voornamelijk onderdeel zijn van een ‘mask of sanity’ van psychopaten (ongetest) aan de top van Prins Bernhard BV ???

  Overigens vertegenwoordigt deze Wieland een oud en (i.t.t. Nassau) ECHT overheids-geslacht.
  Als in zijn (bastaard)takje psychopathie is binnengeslopen (met comorbide extreem bedreigende “pedofilie”) dan geeft dat aan, dat deze aberratie overal kan optreden.

  WE MOETEN NIET LULLEN MAAR TESTEN!!!

Geef een antwoord