BREAKING BOMBSHELL: COMPLETE MELTDOWN FVD WEGENS CORRUPTE PEDO-BANKIER OLAF EPHRAIM

2 Replies to “BREAKING BOMBSHELL: COMPLETE MELTDOWN FVD WEGENS CORRUPTE PEDO-BANKIER OLAF EPHRAIM”

  1. Het (driedimensionaal) schadelijke en giftige van psychopaten is er dus onder meer ook in gelegen, dat ze (onherkend door ’the many’ maar eigenlijk ‘flabbergasting’ gevaarlijk..!!!) zonder morele grenzen (!!!) anderen met normale (voor de taak berekende) capaciteiten *proactief* ERUIT WERKEN.
    Bijvoorbeeld: In plaats van een lage Duitse leenman ambtelijk “graaf” zich *uitgevend* voor (toe maar) heuse PRINS, had er ook een integere *echte* , vorstelijke prins aan het roer kunnen staan.
    Hier zie je ook weer de noodzaak voor psychopaten om de geschiedenis te vervalsen, daarbij terloops levenden en doden te ontkennen, archieven te “saneren”/documenten te verdonkeremanen etc. etc. om hun “verhaal” (ge-usurpeerde positie) “kloppend” te maken/een schijn van legitimiteit te geven.

  2. Stel dat psychopatische serie-moordenaar Ted Bundy meer controle had gehad over de direkte moord-impulsen van de ‘alien mindset’ en zich aldus wél geslaagd de politiek in zou hebben weten te rommelen (op zoek naar ‘bigger/larger amounts fish to fry’) zoals de charmante/biologerende rechtenstudent inderdaad van plan was, zou zijn gedrag dan veel anders zijn geweest dan dat van Thierry Baudet ???😇😈

    We komen er niet zonder verplichte psychopatentest !!!

Geef een antwoord