BREAKING: BOODSCHAP VAN MAUD OP LINKEDIN ZES DAGEN GELEDEN

DE ORANJE DEEP-STATE LIJKT BEGONNEN MET HET OPRUIMEN VAN ALLE TEGENSTANDERS * OOK KONINGSHUIS-PAPARAZZO FRANK BUIS GEEFT OPEENS DE GEEST

De komende maanden zal de gang stalking tegen mij weer zwaarder ingezet worden. Er volgen 2 rechtszaken tegen mij bij de strafrechter met leugenachtige dossiers. Daarom wil ik het volgende zeggen, puur uit voorzorg. Als ik in hechtenis wordt genomen of het anderszins niet overleef, dan wil ik niet dat iemand anders mijn zaken behartigt. In de afgelopen 30 jaar heeft niemand me ergens mee geholpen of gewoon gezegd wat er speelde, dus dan is het achteraf te laat. Weg is weg. Dan wil ik met rust gelaten worden. Alles wat ik nalaat is voor de vergetelheid. Zover is het alleen nog niet. We houden de moed er in !

5 Replies to “BREAKING: BOODSCHAP VAN MAUD OP LINKEDIN ZES DAGEN GELEDEN”

  1. Nu ook moderne (nota bene in richting forensische psychologie) gespecialiseerde hoogopgeleiden, als een blok kunnen vallen voor glibberglad op de normale ‘mindset’ inspelende psychopaten, kun je het middeleeuwse overheden niet kwalijk nemen, dat ze tegen dit soort hen volkomen onbekend en onvoorstelbaar gluiperig, duivels “driedimensionaal geweld of sorts” niet bestand waren.

  2. Buis is ook het tegenovergestelde van V. Nassau alias Oranje, die dit slechts hondsbrutaal de te onderdrukken of te vermoorden goegemeente -alsmede helaas eertijds het puikje daarvan, de adel- overtuigend, psychopathisch (= zonder enige verhoging van de polsslag liegend alsof het gedrukt staat) beweren en acteren: Wél een echte (evt. van een bijvrouw stammende) op zijn niveau naar waarheidsvinding, recht en gerechtigheid strevende, door eerlijkheid en het volkomen normaal niet aan hun uiterlijk herkennen van dergelijke, zich daarbij nog verraderlijk camouflerende, psychopathische ruggenstekers, zwaar verarmde uradellijke overheidspersoon in de lijn van de stichter van het moderne christelijk Europa: Charlemagne.

    Buis = (von) Rohr.

Geef een antwoord