BREAKING! CRISIS FRANKRIJK: ZATERDAG BESTORMING VAN DE BASTILLE -EN DE MOGELIJKE VAL VAN BILDERBERGER MACRON EN DAARMEE HET EINDE VAN DE EU

ZATERDAG HEBBEN DE ‘GILETS JAUNES’ EEN MEGA-DEMO AANGEKONDIGD OP DE PLACE DE LA CONCORDE IN PARIJS * GAAT MACRON ‘ZIJN EIGEN VOLK NUKEN’ NET ALS DE DEMS IN DE VS REEDS HEBBEN AANGEKONDIGD TE ZULLEN DOEN ALS HET VOLK NIET MASSAAL EN VRIJWILLIG DE WAPENS INLEVERT? * MACRON WEET VAN GEEN WIJKEN: ‘BENZINEPRIJS MOET OMHOOG OM HET MILIEU TE BESCHERMEN!’

Eén reactie op “BREAKING! CRISIS FRANKRIJK: ZATERDAG BESTORMING VAN DE BASTILLE -EN DE MOGELIJKE VAL VAN BILDERBERGER MACRON EN DAARMEE HET EINDE VAN DE EU”

  1. Psychopaten kunnen geen normaal familiegevoel kennen (het gedrag van psychopaten richting familie wisselt verrassend tussen nepotisme en het vermoorden van de eigen familieleden) en ze kennen ook niet zoiets als “eigen troepen”, “eigen bevolking”, “eigen stad” of “eigen vaderland”. Niet ECHT althans.

    Dat doet ontbrekende “object-liefde” (een term uit de psychologie) met je…..

    TESTEN EN UITNEMEN (want anders worden -en dit wordt van kwaad tot erger- degenen niet niet en nooit voor ‘pure evil’ willen gaan dansen ‘gaslighting’ zwartgemaakt, geïsoleerd en BUITENGESLOTEN).

Geef een antwoord