5 Replies to “BREAKING: CROOCKED MARK ON HIS WAY TO THE WHITE HOUSE”

 1. En Micha? Was het een beetje naar jouw zin verlopen, dat gesprek van Rutte en Trump? Kwam dit tot de TO-TA-LE vernedering die je zo voorspeld had? Of zat jij er als ‘journalist’ weer eens een keertje een kilometer naast?

  Maar, eens even wat anders; wat doe jij daar tussen die kinderbedjes? Aangezien jijzelf maar 3 turven hoog bent en er nog een halve meter bovenuit steekt, kunnen dit alleen maar de slaapplaatsen van niet thuis verblijvende mensenpuppies zijn… wat moet jij daar in godsnaam mee?! Waarom hang jij daar rond? En hoe kom je zo buiten adem?

  Net zoals brandweermannen vaak pyromanen zijn, hebben we al vaak genoeg gezien dat bekende pedojagers ook zélf veroordelingen op dat gebied achter de rug hadden. Vertel eens; is het gewoon waar wat velen al jarenlang over jou vermoedden?
  Gaan ze als ze jouw DNA afnemen sporen vinden naar andere zaken dan alleen maar het bekladden van een huis met verf? Is dat soms waarvoor jij zo fanatiek op de vlucht bent?

  Er zit trouwens nog een kwak glijmiddel in je oor…

 2. Ik ben benieuwd naar Micha Kat’s verklaring nadat Rutte een prettig doch nietszeggend gesprek heeft gehad met Trump, en de laatste verklaart dat Rutte “a great guy” is met wie hij een “wonderful relationship” heeft.

  O nee, Kat geeft dan geen verklaring. Hij zal het doodzwijgen.

Geef een antwoord