web analytics

BREAKING: CRUCIALE UPDATE OVER DOWNFALL MSM IN DE OPMAAT NAAR 14-3

DIT IS EEN KOLFJE NAAR DE HAND VAN VOLKSKRANT-ADVOCATE CHRISTIEN WILDEMAN -DE TUCHTKLACHT TEGEN HAAR WORDT BINNENKORT GEPUBLICEERD OP DEZE SITE

Duidelijker kan de downfall van de MSM niet worden geillustreerd! Het traditionele verschoningsrecht is bedoeld om bronnen te beschermen als zij informatie prijsgeven die bedreigend kan zijn voor de macht -in dienst van het algemeen belang. Maar is er ook sprake van ‘verschoningsrecht’ als de macht zelf informatie uitzendt naar de media om klokkenluiders te demoniseren -dus precies met het tegengestelde doel -om de (criminele) macht te beschermen tegen onthullingen?

5 reacties op to BREAKING: CRUCIALE UPDATE OVER DOWNFALL MSM IN DE OPMAAT NAAR 14-3

  • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

    Eventjes hier nog mijn natte droom voor vandaag..; Een zekere hoernalist hopelijk nog in de zeer nadere toekomst met 2 kogels in zijn achterhoofd gezelfmoord aangetroffen, kort na het uitlekken van diens bedenkelijke verradersrol binnen de Europese uitvloeiselen van DEZE zogenaamde pizza-gate… BRON

  • De Stoute Revolutionair  zegt:

    Ja….de positie van soeverein is voor de morele debiel die (instee over -voor goed bestuur noodzakelijk- buitengewoon hoog inlevingsvermogen, mededogen, empathie, verantwoordelijkheidsgevoel e.d. te beschikken) door zijn diepe STOORNIS (fenomenaal) ABSOLUUT GEEN objectliefde kent of kan kennen, bovenal (!) begeerlijk, omdat hij dan onbedreigd/ongestraft en (verholen achter de schermen) ongebreideld/grenzenloos zijn diefachtige/moordzuchtige aard meent te kunnen uitleven.

    Als je als dief last hebt van de politie, moet je de baas worden van de politie…..zoiets.

    Moord is trouwens in de kern ook diefstal: het slachtoffer wordt bestolen van alles wat hij in het ondermaanse bezit of ooit zou kunnen verwerven (evt. tot heil van velen).

Reageer