BREAKING: DE TELEGRAAF NEEMT NAMENS JUSTITIE NU AFSTAND VAN ‘DE TENNISCOACH’ ALS MOORDENAAR VAN EVERINK!

DE HELE ZAAK TEGEN DE ‘TENNISCOACH’ IS EEN HOAX * DE PEDOFIELEN VAN JUSTITIE ZIJN ANNO 2017 NIET MEER IN STAAT TOT EEN EERLIJKE VERVOLGING OP BASIS VAN DE WET EN DE FEITEN * HET OM KAN ALLEEN NOG LIEGEN, BEDRIEGEN EN MANIPULEREN * DEZE SITE HAD DE HOAX ROND DE TENNISCOACH ALS EERSTE DOOR -EN IS NOG STEEDS DE ENIGE * LEES DE EVERINK-FILES OP ROL

[wp_ad_camp_1]

Het is werkelijk niet te bevatten hoe de pedofielen van het OM zichzelf in de problemen hebben gebracht in de zaak-Everink. Duidelijk is in elk geval dat het OM De Telegraaf nu de opdracht heeft gegeven afstand te nemen van ‘de tenniscoach’ als dader -precies in de lijn wat wij altijd hebben beweerd over deze zaak. En dat is dat Everink is vermoord door de Demmink-squads omdat hij onderzoek ging doen naar Badr Hari en ontdekte dat deze een hitman was voor de staat, zeg maar de leider van de Demmink-squads. De advocate van Hari, Benedicte Ficq, heeft door haar eigen panische en corrupte gedrag in de zaak liters olie op dit vuur gegooid. De Telegraaf schrijft nog wel: hij heeft te schijn -en trouwens ook veel bewijs- tegen zich, maar het backtracken is onmiskenbaar. Alarmerend is dan wel weer dat de ‘100% match’ weer in de lucht hangt, maar deze ’troefkaart’ van het OM is inmiddels hopen we zozeer in diskrediet gebracht dat die in deze zaak niet meer van grote betekenis kan zijn.

2 Replies to “BREAKING: DE TELEGRAAF NEEMT NAMENS JUSTITIE NU AFSTAND VAN ‘DE TENNISCOACH’ ALS MOORDENAAR VAN EVERINK!”

  1. Ja hoor! Het ene moment zit Mark de Jong bij Everink thuis televisie te kijken, en het volgende moment ligt Everink met 23 messteken in zijn huis en vinden ze bij de Jong het horloge van Everink ter waarde van 22.000 in zijn huis verstopt met de bloedvlekken er nog op. Maar de goede man is natuurlijk helemaal onschuldig zoals onze meesterspeurder vanuit Ierland direct al heeft kunnen onderzoeken…
     
    Laten we het erop houden dat de M. de J. net zo schuldig of onschuldig is als M. K. zélf…

  2. Flauwekul weer. De Telegraaf neemt helemaal geen afstand van de ’tenniscoach’, maar haalt gewoon advocaat Pieter Hoogendam aan die het OM tunnelvisie verwijt. Achter de kop zit niet voor niets een vraagteken.

    Het ene moment is de Telegraaf volgens Kat de spreekbuis van het OM, het andere moment bevestigt de krant Kats visie. Logisch weer.

Geef een antwoord