BREAKING: DE VOLKSKRANT BENOEMT REDACTEUR ‘DIE HET MET KLEINE JONGETJES DOET’ TOT OMBUDSMAN

EXTRA: OOK HET AD SPRINGT NU IN DE PEDO-BOOT MET EEN ARTIKEL WAARIN SEKSUELE RELATIES TUSSEN DOCENT EN LEERLING WORDEN GEPROMOOT

JEAN-PIERRE GEELEN, TOT TWEE KEER TOE EXPOSED ALS PEDOFIEL, MAG VAN DE VOLKSKRANT NU AAN DE LEZER VERTELLEN ‘HOE HET ZIT’ IN DE JOURNALISTIEK * ELKE DAG WORDT NU DUIDELIJKER WAAROM DE KRANT PEDO-ONDERZOEKER MICHA EEN ‘PARANOIDE GEK’ NOEMDE * LEES OOK HET STUK OP NIBURU.CO WAARIN WORDT BESCHREVEN HOE DE ‘OMBUDSMAN’ TWEE KEER WERD EXPOSED ALS KINDERVERKRACHTER * WANTOESTANDEN BIJ DE VOLKSKRANT GAAN INMIDDELS ELK BEGRIP TE BOVEN * IS PEDO-FOTOGRAAF ADRIAAN VAN DER PLOEG [video] DIE IS GESPECIALISEERD IN ‘KINDERPORNO ZONDER SEKS’ BINNENGEHAALD DOOR JEAN-PIERRE?

3 Replies to “BREAKING: DE VOLKSKRANT BENOEMT REDACTEUR ‘DIE HET MET KLEINE JONGETJES DOET’ TOT OMBUDSMAN”

  1. Dat krankjoreme Niburu stukje waar Kat zo gretig naar verwijst blijkt van a tot z aangedragen door Kat zelf. Wat is dat toch voor tactiek? Durfde hij het zelf niet op te schrijven, zodat de UFO-gekkies van Niburu dat maar moesten doen? Exposen van Geelen blijkt toch vooral het volledig uit zijn verband rukken van citaten.

Geef een antwoord