BREAKING! DEZE SITE ZAMELT GELD IN OM DE MET DE DOOD BEDREIGDE JOHN VAN DEN HEUVEL TE STEUNEN!

OMDAT NIEMAND WIL STORTEN VOOR MICHA EN DE WAARHEID GOOIEN WE HET NU OVER EEN ANDERE BOEG: STORT NU VOOR DIE ARME JOHN DIE ‘MET DE DOOD WORDT BEDREIGD’ DOOR DE ‘MOTORDUIVELS’ VAN NO SURRENDER * VRAAG HET SPECIALE VAN DEN HEUVEL-REKENINGNUMMER OP VIA [email protected] EN WE BELOVEN DAT WE ALLES ZULLEN OVERMAKEN AAN JOHN (exclusief een minimale management fee van 0,00002%) * MET JULLIE GELD KAN JOHN ZICH LATEN BEVEILIGEN TEN BATE VAN DE DEMOCRATIE EN DE PERSVRIJHEID IN NEDERLAND!

5 Replies to “BREAKING! DEZE SITE ZAMELT GELD IN OM DE MET DE DOOD BEDREIGDE JOHN VAN DEN HEUVEL TE STEUNEN!”

 1. Dat niemand geld aan je wil storten Micha dat is niet juist. Het is inmiddels wel een paar jaartjes geleden dat ik geld aan klokkenluideronline heb overgemaakt voor een “Demmink T-shirt”. Dat geld is wel ontvangen door KLOL maar dat T-shirt heb ik nooit gehad. En dat heeft mij een beetje wantrouwig gemaakt. Maar ik neem aan dat je me dat verder niet kwalijk neemt.

  1. >> En dat heeft mij een beetje wantrouwig gemaakt.

   Begrijpelijk. Het is het stereotype voorbeeld van de oplichtingsvormen waar Micha Kat zich schuldig aan maakt. Mensen laten betalen voor dingen die ze niet krijgen, het is zo onorgineel dat het bijna lachwekkend is.

   De “Micha-claim” is een ander voorbeeld: een loterij waarbij een inleg een paar keer zou worden terugbetaald als er een schadevergoeding aan Micha zou worden toegekend. Ieder weldenkend mens had kunnen weten dat die schadevergoeding niet zou komen, maar dat weegt nog niet eens zo zwaar: dat is de verantwoordelijkheid van degene die inlegt. Wat weer tekenend was, was dat Micha naar eigen zeggen de lijst met deelnemers ‘kwijtraakte’, zodat er van een uitbetaling bij winst sowieso geen sprake meer kon zijn. De schadevergoeding is er uiteraard nooit gekomen. Mocht die wel komen dan pakt zijn advocaat waarschijnlijk ook een heel groot deel mee, wat Micha de deelnemers niet vermeldt.

 2. Het is geen slim idee Micha voor dit doel geld te geven. Micha verduisterde al eerder veel geld van goedgelovige sukkels in verband met zijn obscure Micha-claim.

  Mensen stort nooit geld op de rekening van Micha Kat, ook niet voor zijn persoonlijke levensonderhoud! Je brengt de sloeber daar alleen maar verder mee in de problemen omdat hij zo dringend noodzakelijke zorg kan blijven mijden.

Geef een antwoord