BREAKING! EINDELIJK EENS GOED NIEUWS! PRINSES MABEL ZIET HET LICHT!

NA EEN COMPLEET MISLUKT LEVEN IN DIENST VAN DE PLUNDERAARS, DE GEORGANISEERDE MISDAAD, DE PEDOFIELEN EN SEKSUELE UITSPATTINGEN (WAARVAN DE MEESTE ZONDER CONDOOM) SLAAT PRINSES MABEL NU DE DEUREN VAN HET SATANISME KEIHARD ACHTER ZICH DICHT EN KIEST VOOR DE -LIEFST PIKZWARTE- VERTRAPTE MEDEMENS * KLAAS BRUINSMA EN FRISO DRAAIEN ZICH OM IN HUN GRAF (ALS DIE LAATSTE ALTHANS IN EEN GRAF LIGT): DIT HADDEN ZE NOOIT VERWACHT! * MABEL HAALT BILL CLINTON EN PRINS HARRY NAAR AMSTERDAM -OOK ZIJ HEBBEN DANKZIJ ‘ONZE’ MABEL NU HET LICHT GEZIEN! * THIS IS HISTORY IN THE MAKING!

[Video: Studio Jack de Vries, no copyrights]

6 Replies to “BREAKING! EINDELIJK EENS GOED NIEUWS! PRINSES MABEL ZIET HET LICHT!”

 1. Vroeger moest er een exorcist aan te pas komen om uit het satanisme te komen. Nu maak je een youtube filmpje en is dominee (of Rabbijn, of profeet of hoe je het ook wil noemen) Kat (of eender wie) voorlopig overtuigd dat de duivel is verdreven.

  Zelfs in tegenstelling tot de laagste prijs, een paar weesgegroetjes en rozenkransen, is dit nog goedkoop en makkelijk.

  Interessante ontwikkeling.

  Overigens: Alleen hij die God vreest, vreest Satan.

  1. Een mafketel uit Rotterdam die een volkomen geflipte Bijbelsite aanhaalt, en een gek uit Eemnes die een blog citeert met als eerste artikel ADOLF HITLER: A CHAMPION FOR ALL HUMANITY! Dat zijn Kats aanhangers, mensen.

 2. Prins Bernhard was al een grote vriend van Israel en Joden in het algemeen.

  Of dit een dekmantel was van de extreem glibberige Nazi-jurist, na de oorlog in common collusion met de ijskoude USA/GB ‘deep state’ gruwelmoordenaars van Dresden?

  Je kunt (en wilt) het haast niet geloven zulk ‘pure evil’!

Geef een antwoord