web analytics

BREAKING EN EXPLOSIVE: GAAT JESSE KLAVER NEDERLAND DE DERDE WERELDOORLOG INVOEREN AAN DE HAND VAN RUTTE EN DEMMINK?

EXTRA: VETERANS FOR CHILD RESCUE BOEKT EERSTE SUCCESSEN IN NEDERLAND; PEDO-OM STEEDS MEER IN PANIEK, LATER MEER

MEER EXTRA: NOORD-KOREA MAAKT ZICH OP VOOR DERDE WERELDOORLOG, BERICHTEN OVER EVACUTIE VAN PYONGJANG; US NAVY STOOMT OP NAAR HET SCHIEREILAND; CHINA DEPLOYS

8 reacties op to BREAKING EN EXPLOSIVE: GAAT JESSE KLAVER NEDERLAND DE DERDE WERELDOORLOG INVOEREN AAN DE HAND VAN RUTTE EN DEMMINK?

 • Geuz  zegt:

  Invasie van de VS de het plan.
  China, Rusland en Islam zullen daar voor worden gebruikt.

 • Johan Bosman (werktuigkundige)  zegt:

  Jesse Klaver is een prima voorbeeld van de politieke organisatie-crimineel. Om hem bij GroenLinks stevig in het zadel te helpen mocht hij een paar bankiers de les lezen over hun asociale graaigedrag. Maar reeds daarvoor had zijn partij GroenLinks reeds het ESM-verdrag -op grond waarvan bankiers de bevolking beschaafd mogen uitplunderen!- reeds geratificeerd. Dat er nog steeds mensen zijn die op politieke partijen stemmen is zo langzamerhand ook een belediging voor de allerlaagste trap van intelligentie.

  • Wietse  zegt:

   Het is om te kotsen dat extreem-rechts tuig als jij nog welkom is in Nederland, Bosman.

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Miljoenen gruweldoden door een nucleaire oorlog, waaronder je prachtige (klein)kinderen……tralalalala.

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Mij is trouwens ter ore gekomen, dat de kokhalzen veroorzakende engerling Jesse Klaver, familie-omstandigheden had, waardoor hij zich een tijdje moest terugtrekken uit het (in)formatie-proces.

  Ben ik weer op het verkeerde been gezet?

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Het is voor lieden die zoiets als WOIII nog niet doorleefd hebben, zoals MK, altijd makkelijker om er (n.a.w. in een uiterste machteloze poging om de walgelijke, totale, WARE krankzinngheid van psychopaten die -onherkend/niet in het minst adequaat afgestopt- staatsmacht en controle hebben ge-usurpeerd, aan de goegemeente duidelijk te maken) wat luchthartig schertsend over te doen.

  Ben je echter reeds in een staat van “overlevende die nog slechts de doden kan benijden” (ook dit is makkelijk gezegd, maar je moet het eens meemaken) dan wordt het allemaal anders.

  JE WILT HET NIET MEEMAKEN!

 • DeRol  zegt:

  Ik schreef en tweette het al maanden geleden: het stond al vast dat Rutte nog 4 jaar ging regeren en dat samen met Klaver. Een Soros puppet die daarvoor een beetje is klaargestoomd. Dus tuurlijk gaat hij zich aansluiten bij dit kabinet, hij vertegenwoordigd helemaal niemand alleen de elite. Verkiezingsuitslag is volledig fake. Kan ook niet anders want het volk heeft niets meer te zeggen over de plannen die ze gaan uitvoeren.

 • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

  Die jezus k-lover is inderdaad een zeer verrotte vrucht van hetgeen ik hier vandaag nog kan pluggen ook..; EEN, TWEE en dus DRIE

Reageer