BREAKING EN HORROR: 1000 RED FLAGS NA KORT TELEFOONGESPREK MET ACE PHARMACEUTICALS, DE NL-PRODUCENT VAN CHLOROQUINE

STEEDS WIJDER WORDT ERKEND DAT HYDROXYCHLOROQUINE THE WAY OUT IS UIT DEZE NIGHTMARE [video]

WELKE CONCLUSIES KUNNEN WIJ TREKKEN UIT DIT GESPREK [14 Apr 2020 11:07] MET ACE PHARMACEUTICALS IN ZEEWOLDE? * OPNIEUW IS MICHA DE ENIGE JOURNALIST VAN NEDERLAND DIE DIT SOORT TELEFOONTJES PLEEGT * STEUN HEM EN MAAK EEN BIJDRAGE OVER OP DE REKENING VAN ZIJN STICHTING [via [email protected]]

Politiebewaking bij producent mogelijk corona-medicijn in Zeewolde blijft nodig
Het bedrijf Ace Pharmaceuticals uit Zeewolde wordt nog steeds 24 uur per dag bewaakt. De bewaking is voor onbepaalde tijd en is nodig zodat het productieproces veilig en ongestoord kan plaatsvinden, zegt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie.

Carmen Kuik 06-04-20, 18:21
Het bedrijf wordt sinds het weekend van 21 maart 24 uur per dag door de politie bewaakt. Ace Pharmaceuticals produceert medicijnen die mogelijk een doorbraak kunnen betekenen in de bestrijding van het coronavirus. “Het bedrijf wordt nog altijd beveiligd en dat doen we voor onbepaalde tijd’’, zegt persvoorlichter Mary Hallebeek van het Openbaar Ministerie. ,,We willen dat het productieproces veilig ongestoord kan plaatsvinden. En zolang wij denken dat die beveiliging nodig is, dan doen we dat.”

3 Replies to “BREAKING EN HORROR: 1000 RED FLAGS NA KORT TELEFOONGESPREK MET ACE PHARMACEUTICALS, DE NL-PRODUCENT VAN CHLOROQUINE”

  1. Kajsa Ollongren is door de kleinzoon van de hoogverraderlijke SS/SA psychopaat weer aangesteld als minister.

    Of zou het een kloon of androïde zijn?

  2. “WELKE CONCLUSIES KUNNEN WIJ TREKKEN UIT DIT GESPREK [] MET ACE PHARMACEUTICALS IN ZEEWOLDE?”

    Dat ze geen zin hebben om te babbelen met een verwarde complotdenker.

Geef een antwoord