BREAKING EN HORROR: DE NIEUWE BURGEMEESTER VAN DEN HAAG IS NIET ALLEEN EEN KINDERMISBRUIKER, HIJ IS OOK SCHULDIG AAN DE MOORD OP THEO VAN GOGH

BLIJKBAAR KON DE PEDO DEEP-STATE NIEMAND ANDERS VINDEN OM DE PEDO-MISBRUIK-LOCATIES IN DEN HAAG TE BESCHERMEN DAN EEN VAN DE BESTE VRIENDEN VAN JORIS DEMMINK EN TEVENS EEN VAN DE GROOTSTE BESTUURLIJKE CRIMINELEN VAN ONS LAND

De inlichtingendienst AIVD heeft indertijd de risico’s voor filmmaker Theo van Gogh dramatisch verkeerd ingeschat. Dat komt door een falen op hoger niveau, zegt oud-AIVD-medewerker Heleen de Waal tegen Dagblad De Pers. Het dossier over Mohammed B., die Van Gogh op 2 november 2004 vermoordde, was volgens haar in handen van een nog onervaren medewerker, die beter had moeten worden begeleid. De Waal vindt dat toenmalig minister Johan Remkes het falen op ‘schandalige’ wijze heeft verbloemd. In juli 2005 werd Mohammed B. veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De AIVD hield na de moord vol dat B. een bijfiguur was geweest en dat de dienst eigenlijk niets te verwijten viel. De Commissie van Toezicht op de inlichtingendiensten concludeerde jaren later dat de AIVD over véél meer informatie beschikte dan de dienst en Remkes hadden beweerd.

Noot: Deze Heleen de Waal werd voor jaren in de gevangenis gesmeten na haar onthullingen over ondermeer Johan Remkes. Zij had een tijd lang dezelfde advocaat als Micha, Gerard van der Meer. So far voor de behandeling in Nederland van klokkenluiders -hetgeen eens te meer de waanzin onderstreept van de wijze waarop de ‘klokkenluider’ tegen Donald Trump nu in de VS wordt gevierd!! Klokkenluiders mogen alleen de ‘klok luiden’ over vijanden van het systeem en de mensen die reeds aan de macht zijn! Luiden ze de klok over de macht zelf en over misstanden die daar spelen, worden ze compleet vernietigd!

DEN HAAG – Een onafhankelijke commissie gaat opnieuw onderzoek doen naar de rol die de veiligheidsdiensten hebben gespeeld rond de moord op cineast Theo van Gogh. Minister Johan Remkes van Binnenlandse Zaken heeft donderdag de Tweede Kamer toegezegd dat hij de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten zal vragen de rol van de AIVD te evalueren. Remkes deed de belofte na scherpe kritiek van de Kamer op een eigen evaluatie die de ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie recent hebben uitgevoerd. “Dat is een onbevredigende evaluatie, die geen greintje zelfkritiek bevat”, oordeelde PvdA-Kamerlid Bert Koenders. Sybrand van Haersma Buma van het CDA wilde niet eens spreken van een evaluatie. “Het is een brief waarin de minister achteraf constateert dat er geen fouten zijn gemaakt.”

2 Replies to “BREAKING EN HORROR: DE NIEUWE BURGEMEESTER VAN DEN HAAG IS NIET ALLEEN EEN KINDERMISBRUIKER, HIJ IS OOK SCHULDIG AAN DE MOORD OP THEO VAN GOGH”

  1. Voor de *psychopathocratie*/’deep state’ zijn verkiezingen en democratie slechts een ‘mask of sanity’ die, hen eigenlijk bevreemdend en de inferioriteit van deze goedgelovigen voor hen bevestigend, uitstekend blijkt te werken om de “prooidieren” (zo zien psychopaten dat) zand in de ogen te strooien.

Geef een antwoord