BREAKING EN HORROR: DE TELEGRAAF PUBLICEERT NU RECHTSTREEKS NAMENS DE ‘RIJKSOVERHEID’

BOVENAAN ZIJN KLEIN DE WOORDEN ‘PARTNERCONTENT’ TE VINDEN ALSMEDE ‘DE RIJKSOVERHEID’ EN ‘GESPONSORD * HIERVAN WIJST ALLEEN HET LAATSTE DE ARGELOZE LEZER EROP DAT HET HIER OM HARD CORE STAATSPROPAGANDA GAAT * ONDERAAN HET STUK STAAT NOG ‘IN OPDRACHT VAN DE RIJKSOVERHEID’ * MAAR DE HELE OUTLAY EN OPMAAK IS GERICHT OP BEDROG EN MISLEIDING VAN DE ARGELOZE LEZER * HET ARTIKEL GAAT OVER HELING VAN SMARTPHONES

De nieuwste iPhone op de kop getikt voor maar 200 euro? Dat klínkt goed, maar dan realiseer je je waarschijnlijk niet wat je allemaal aanricht. Achter dergelijke koopjes schuilt namelijk vaak heel veel leed. Je kunt er bijna zeker van zijn dat die telefoon is gestolen en daarmee maak je je schuldig aan een ernstig misdrijf waar complete gezinnen door getraumatiseerd worden. “Ik ken zo’n gezin” begint Sybren van der Velden zijn verhaal. Van der Velden is Landelijk Projectleider Woninginbraak en Heling bij de Nationale Politie. LEES VERDER BIJ DE RIJKSOVERHEID/DE TELEGRAAF

7 Replies to “BREAKING EN HORROR: DE TELEGRAAF PUBLICEERT NU RECHTSTREEKS NAMENS DE ‘RIJKSOVERHEID’”

  1. Dat is nog eens wat anders dan in opdracht van een gefrustreerde ontwikkelaar mensen ten onrechte beschuldigen van kindermoord en misbruik, of niet Mafkat?

  2. De “Rijksoverheid” ofwel (beter) Roverheid is sedert mei 1945 de USA/GB vazalstaat en psychopathocratie Prins Bernhard BV.

    Alle door Bernhard c.s. subversief geachte = *normale en wakkere* ambtenaren, die niet zo blij waren (of waarvan aan te nemen viel dat ze dat, evt. in de nabije of verre toekomst, wel eens zouden kunnen worden) met de ongrondwettelijke vlucht van Wilhelmina en alle immens schadelijke juridische/politieke en morele gevolgen van dien, daartoe aangezet door haar brainfuckende SS psychopate schoonzoon, zijn er ‘one way or the other and sooner or later’ uitgewerkt (evt. door natuurlijk verloop) en psychopaten, andere devianten en onverschillige meelopers/jaknikkers ervoor in de plaats gesteld……zodat nu de psychopathocratie tot volle wasdom is gekomen TEGENOVER de bevolking (zoals het een glibberglad verholen SS-staat betaamt).

  3. Dus u bent vóór heling? Vóór diefstal?

    In een geval als dit en met vermelding dat het om een advertentie gaat lijkt me dit namelijk geoorloofd. Al is het op het randje.

Geef een antwoord