4 Replies to “BREAKING EN HORROR! IERSE ANTI-NWO EN ANTI-WAR SUPERSTER OPEENS DOOD AAN DE VOORAVOND VAN DE DERDE WERELDOORLOG”

  1. Chris Klomp neemt het op Barracuda voor de stumper Micha Kat:

    Feitelijk is Micha Kat in deze een katvanger. Er is wat mij betreft dan ook sprake van misbruik van de instabiele persoonlijkheid van Kat. Mensen die nog een appeltje te schillen hebben met een overheid of een persoon, laten het vuile werk over aan Kat, die door zijn onvermogen om met valide argumenten te komen (gekoppeld aan zijn fascinatie voor pedofilie) al vanaf de eerste woorden in zijn teksten uit de bocht vliegt en daarmee in de problemen komt. Het is Kat die steeds tegen veroordelingen aanloopt en zijn eigen (al beperkte wereld) steeds verder beperkt ziet. De mensen die Kat misbruiken om hun eigen onvrede en frustratie te uiten, zouden daar eens over na moeten denken.Lik op stuk heeft geen zin. Kat is van het pad en niet bij machte om op een rationele manier in het leven te staan. Hij ziet niet in dat hij zijn leven vergooit, terwijl anderen hem misbruiken en buiten schot blijven. Hij is op de vlucht, loopt celstraffen op en kan een eerbiedwaardig en volwaardig bestaan met eerzaam werk en een sociaal netwerk inmiddels wel vergeten door zijn niet aflatende stroom aan bizarre en lasterlijke teksten. Feitelijk past hier medelijden en de wens voor hem om schoon schip te maken, zichzelf onder behandeling te stellen, zijn schulden in te lossen en zijn straffen uit te zitten. Zolang Kat zelf niet inziet dat hij het enige echte slachtoffer is van zijn waandenkbeelden, zal er niets veranderen. Zijn leven zal nog beperkter worden en zijn dossiers bij het OM nog dikker. Kijk ook naar Wim Dankbaar, die door zijn obsessie met verzonnen verhalen inmiddels 7 ton kwijt is, overal bekend staat als complotdenker en voor maanden de cel in moet.

    Uiteindelijk leven deze fantasten voor hun bescheiden websites, maar zien ze niet in dat ze slechts een handjevol medestanders hebben.

    Ik heb serieus te doen met mensen als Kat en Dankbaar en bv Nico van den Ham. Ze vergooien hun leven en doen dat ook nog eens met een strijd die ze nooit kunnen winnen. Omdat het geen strijd is, maar een zelfverzonnen tirade tegen een bedachte vijand.

  2. En Barbie hebben ze ook al met spoed naar het ziekenhuis moeten brengen. Zitten daar dezelfde mensen achter denk je, Micha? Oja, en die griep is denk ik een generale repetitie voor het verspreiden van de zwarte pest straks. Dat hebben ze de vorige keer ook al een keer gedaan, wat denk jij?

Geef een antwoord