web analytics

BREAKING EN HORROR: ONGEKENDE BEERPUTTEN ROND MINKLAS GRAPPERHAUS: FRAUDE, CRIMINEEL HANDELEN EN…. BANDEN MET DE PEDONETWERKEN!

NEDERLAND IS EEN SPIEGEL VAN DE VS: IN BEIDE LANDEN WORDT HET COMPLETE JUSTITIE-APPARAAT EXPOSED ALS TOTAAL CRIMINEEL EN GEPOLITISEERD, GEEN PRINCIPIEEL VERSCHIL MEER MET STASI EN GESTAPO * MINKLAS GRAPPERHAUS PROBEERT DE BOMBSHELL TUCHTZAAK TEGEN HEM TE SABOTEREN VIA…. (HET WORDT EENTONIG) CORRUPTE RECHTERS HETGEEN LEIDT TOT EEN UNIEKE WRAKING * TEVENS: BENOEMING KINDERVERKRACHTER WABEKE TOT VICE-PRESIDENT VAN HET HAAGSE HOF ONDER VERANTWOORDELIJKHEID VAN GRAPPERHAUS BEWIJST DAT DE MINKLAS IN DE PEDONETWERKEN ZIT * VOLGS ONZE EXCLUSIEVE MINKLAS-WEBSITE OVER GRAPPERHAUS!

BANANENREPUBLIEK NEDERLAND: HET DEBAT OVER DE FRAUDE BIJ HET WODC WAAROM EIND VORIG JAAR NOG DOOR IEDEREEN WERD GEROEPEN (video) IS IN ALLE STILTE VAN DE AGENDA AFGEVOERD OMDAT ALLES WAT MET JUSTITIE TE MAKEN HEEFT EEN GROTE STINKENDE BEERPUT IS

Even een vraagje. Hoe kan een ‘gewone’ minister van Justitie er verantwoordelijkheid voor nemen dat een pedofiele kinderverkrachter tegen wie drie opsporings-ambtenaren onder ede verwoestende verklaringen hebben afgelegd wordt benoemd tot vice-president van een gerechtshof? Op deze vraag is geen antwoord mogelijk anders dan te repliceren dat we hier niet te maken hebben met een ‘gewone’ minister maar met een pedo-crimineel die het afdekken en promoveren van kinderverkrachters belangrijker vindt dan de kwaliteit van onze rechterlijke macht. Met de benoeming van Wabeke is in een keer bewezen dat Grapperhaus midden in de pedonetwerken zit. Maar er is meer. Want naast het verwoesten van de rechterlijke macht blaast onze MinKlas in een keer ook maar gelijk de hele advocatuur op en de tuchtrechtspraak met zijn opzichtige pogingen de bombshell tuchtzaak tegen hem te manipuleren via het inzetten van nieuwe ‘Westenbergen’. De klager, voormalig KPMG-fiscalist Karim Aachboun, heeft allang door dat het op die manier allemal geen enkele zin heeft en is overgaan tot een even unieke als wanhopige stap: wraking van de tuchtrechters. Hier alle achtergronden uit de pen van niemand minder dan de voormalige Demmink-specialist van de NOS Jeroen de Jager. Zou De Jager ook de pedo-banden van Grapperhaus op het spoor zijn? Of wordt hij dan ‘aangegeven’ door zijn baas Marcel Gelauff bij minister Kasja ‘nepnieuws’ Ollongren met wie hij regelmatig ‘vergadert’ over wat het Nederlandse volk moet worden voorgeschoteld als ‘nieuws’? Stay tuned!

6 reacties op to BREAKING EN HORROR: ONGEKENDE BEERPUTTEN ROND MINKLAS GRAPPERHAUS: FRAUDE, CRIMINEEL HANDELEN EN…. BANDEN MET DE PEDONETWERKEN!

Reageer