BREAKING EN HORROR: RODE KRUIS EXPOSED ALS KEY CRIMINAL ORGANISATION VOOR DE WERELDWIJDE PEDO DEEP-STATES -EN DAT KLOPT HELEMAAL MET DE NIEUWE NEDERLANDSE VOORZITTER!

DE VOORZITTER VAN HET RODE KRUIS NEDERLAND IS INGE BRAKMAN * ZIJ WERKTE EERDER VOOR DE NVJ EN HET COMMISSARIAAT VOOR DE MEDIA * ZIJ WAS COMMISSARIS BIJ PEDO-BANK FORTIS * TEVENS BEKLEEDDE ZIJ BELANGRIJKE FUNCTIES BIJ DE TELEGRAAF EN DE COMMISSIE REGULERING KANSSPELEN (POSTCODELOTERIJ!) * LEES HIER OVER DE WERKELIJK BIZARRE EN KRANKZINNIGE DEEP STATE-MACHT VAN BRAKMAN * DE POSITIE VAN BRAKMAN BINNEN DE MEDIA BEWIJST OPNIEUW DE COMPLETE VERKNOOPTHEID MET DE PEDO DEEP-STATE

Lees hier meer over corruptie van het Rode Kruis in Haiti, het pedo-paradijs van ondermeer de Clinton Foundation. Zie ook Q 3563 voor meer documenten en stukken over de gigantische beerput van het Rode Kruis. In het licht van dit alles is het stunning en alleszeggend dat Inge Brakman in Nederland aan de touwtjes trekt van deze organisatie. Brakman is verbonden bij vrijwel elke criminele deep state-organisatie, van Fortis en De Telegraaf via de Kansspel-mafia (van de criminele Postcodeloterij, de grootste sponsor van de Clinton Foundation) tot de Monitoring Commissie Code Banken die ondermeer ING in staat stelde 348 miljard crimineel geld wit te wassen. In het licht van dat laatste is de video hierboven over zwart geld bij het Rode Kruis meer dan toepasselijk voor de loopbaan van Brakman.

Geef een antwoord