BREAKING: ENORM PEDO-SCHANDAAL VERWOEST REPUTATIE YOUTUBE -DAAROM KON CHRIS KLOMP MICHA’S CHANNEL ZO MAKKELIJK VERWIJDEREN!

LAATSTE NIEUWS: PHILIPPE REMARQUE VAN DE VOLKSKRANT NEEMT YOUTUBE DIRECT IN BESCHERMING EN HEEFT HET OVER ‘ONSCHULDIGE KINDERVIDEO’S’

GROTE ADVERTEERDERS ZOALS MARS EN ADIDAS TREKKEN ADVERTENTIES TERUG VAN YOUTUBE WEGENS PEDOFIEL BELEID VAN GOOGLE * MAAR BIJ DE NOS VAN MARCEL GELAUFF IS NIET AAN HET HANDJE

2 Replies to “BREAKING: ENORM PEDO-SCHANDAAL VERWOEST REPUTATIE YOUTUBE -DAAROM KON CHRIS KLOMP MICHA’S CHANNEL ZO MAKKELIJK VERWIJDEREN!”

  1. Van hem weet ik dat hij anders dan hij zijn donateurs wil laten geloven ‘gewoon’ ergens binnen een anonieme stadscamping ongeduldig met smacht op de overmakende goedgelovigheid van zijn aanhang zit te blauwbekken, echter dat DEZE zaak inderdaad naar witwassende pedocriminaliteit stinkt blijkt alleen al wanneer je een slecht acterende crisis actrice onder verschillende aliassen & de meest schunnige zoektermen pontificaal demonisch dan wel narcistisch pedocratisch online overal en nergens aantreft!

  2. “daarom kon Chris Klomp Micha’s channel zo makkelijk kon verwijderen”.

    Er was een tijd dat je dit soort idiote dingen opschreef terwijl je je er heel goed van bewust was wat voor onzin het is. In 2017 valt nog maar te bezien of je de nozelheid hebt om dat te snappen. Ik denk van niet. Ik denk dat je dit ondertussen gewoon écht gelooft. En dat is best treurig.

Geef een antwoord