web analytics

BREAKING EXCLUSIVE: CRIMINELE ROL VAN NEDERLAND BIJ BREXIT NOG GROTER DAN GEDACHT -WILDERS EN BAUDET NOG STEEDS STUIPTREKKEND ONDER HUN BUREAUX

LAATSTE NIEUWS: CHRIS KLOMP IS NU THIJS STAPEL WEER AAN HET INTIMIDEREN PRO-YEHUDI EN PRO-PEDOFIELEN * WIE GRIJPT IN?

Op 20 feb. 2020 om 16:45 heeft Chris Klomp het volgende geschreven:

Geachte heer Stapel,

Bijzonder dat u in een schrijven aan de heer Moszkowicz gebruik wenst te maken van de dreiging van een aangifte, kennelijk om de heer Moszkowicz te bewegen een beslag in te trekken.

Zou u mij kunnen vertellen of u meent dat dit binnen de kaders past van wat betamelijk is binnen de advocatuur?

Met groet,

Chris Klomp
Journalist

Thijs Stapel
Do 20-2-2020 17:08
Geachte heer Klomp,

U heeft geen idee waarover u het heeft. Bepaalde opmerkingen van mij in een mail aan mijn cliënt trekt u uit hun verband, waardoor er ineens het idee van afdreiging ontstaat, terwijl dat in het geheel niet aan de orde is. Veel dieper dan dit wil ik bij u niet op de zaak ingaan.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

2 reacties op to BREAKING EXCLUSIVE: CRIMINELE ROL VAN NEDERLAND BIJ BREXIT NOG GROTER DAN GEDACHT -WILDERS EN BAUDET NOG STEEDS STUIPTREKKEND ONDER HUN BUREAUX

  • Chris  zegt:

    Haha. Terwijl gekke Kat panisch van angst zijn advocaat moet verdedigen (terwijl letterlijk te lezen is dat het een mail is van Stapel aan Yehudi) komt die Klomp gewoon met de feiten: https://www.ad.nl/buitenland/oud-adviseur-en-rechterhand-donald-trump-veroordeeld-tot-40-maanden-cel~ad16fb3c/ Was het niet Kat die zei dat Clinton achter de tralies zou komen? Opnieuw bewijst die Klomp de echte journalist te zijn!

  • De Stoute Revolutionair  zegt:

    Morele achterlijkheid/debiliteit/narcisme, voelt zich bedreigd en gestalkt e.d. terwijl het niet normaal communiceert, de scheiding der staatsmachten ondermijnt, op anderen in aan het hakken of ze aan het fnuiken is enz. enz. enz.

    Einde van zoek.

Reageer