BREAKING EXCLUSIVE: ITALIE BLAUWDRUK VOOR DE EU-HORROR-STAAT VAN RUTTE EN TIMMERFRANS

WEER BREAKING BOMBSHELL: VIJFDE CORONA-VLOG VAN MICHA OVER DE MINDBLOWING LAATSTE ONTWIKKELINGEN! * HET ECHTE ECHTE NIEUWS VIND JE ALLEEN HIER!

ITALIE IS UITGEKOZEN ALS ‘PILOT’ OM MATTEO SALVINI UIT TE SCHAKELEN DIE OP HET PUNT STAAT DE MACHT OVER TE NEMEN EN ITALIE UIT DE EU TE LOODSEN * DE EU-NAZI’S ZIJN PANISCH VOOR EEN NIEUWE BREXIT EN HEBBEN BESLOTEN TOT HET UITROLLEN VAN EEN POLITIE-STAAT WAARBIJ HET DERDE RIJK VAN HITLER VERBLEEKT

Er waart een spook door Europa…

Door Hans Vogel

Er waart een spook door Europa! Nee niet het spook van het socialisme zoals Karl Marx ooit vaststelde. Ook niet het spook van Poetin, zoals onze regeringen en media ons willen doen geloven. Evenmin het spook van het terrorisme, zoals onze regeringen ons sinds jaar en dag op de mouw proberen te spelden. Dat was tot eergisteren. En ook niet het spook van de “opwarming van de aarde door menselijke activiteit.” Dat spook mag straks in de zomer weer uit de kast waarin het nu eventjes is weggestopt.

Er waart dus weer een spook door Europa en dit seizoen is de naam van dat spook: “Coronavirus.” De afgelopen weken hebben de Europese regeringen en hun gelijkgeschakelde media hun uiterste best gedaan om het publiek in paniek te brengen. Eerst door het dagelijks bekendmaken van uit de duim gezogen statistieken over aantallen besmette personen, gevolgd door onheilspellende, dreigend toenemende aantallen burgers die aan het “coronavirus” zouden zijn bezweken. En dat terwijl er helemaal geen test bestaat waarmee onomstotelijk kan worden vastgesteld of iemand ook daadwerkelijk aan dit virus lijdt. Het is trouwens sowieso heel moeilijk om objectief te aan te tonen of iemand een griepje onder de leden heeft of niet.

Er gaan natuurlijk wel degelijk mensen dood. Vooral ouderen, zoals ieder jaar tijdens de wintermaanden. Sinds jaar en dag is dat uitgerekend de periode dat Magere Hein pleegt te oogsten. Maar gaan ze daadwerkelijk dood aan het “coronavirus?” Welnee, natuurlijk niet! Ze gaan gewoon dood aan een ziekte waaraan ze al van tevoren leden, en waarbij een griep net dat ene fatale duwtje kan geven. Nu worden dat soort sterfgevallen gemakshalve toegeschreven aan het “coronavirus,” en dat is toevallig uiterst welkom voor de officiële statistiek.

In Nederland verschijnt de door en door betrouwbare Mark Rutte op de televisie en roept alle “Nederlandse mensen” op om op te houden elkaar een hand te geven ter begroeting en ten afscheid. Is dat even fijn voor al die Mohammedanen die “wegens hun geloof” weigeren beleefd een handje te geven! Met zijn gezicht ernstig in de plooi beweert Rutte dat het “coronavirus” een groot gevaar is en dat uiterste waakzaamheid is geboden.

Misschien dat er nog Nederlanders zijn die vertrouwen stellen in Rutte en in wat hij allemaal beweert. In Italië is het aantal mensen dat vertrouwen stelt in de regering vrij gering. Dat is heel lang zo, want in Italië hebben ze tweeduizend jaar ervaring met corrupte bestuurders in Rome en de meeste Italianen weten dan ook dat je een politicus nooit kan vertrouwen. Misschien is dat wel de reden dat de Italiaanse premier Giuseppe Conte deze week heel zijn land op slot heeft gedaan en de noodtoestand heeft afgekondigd. Conte kan trouwens rekenen op de steun en medewerking van de Führers van het Vierde Rijk in Brussel: luis in de pels Matteo Salvini, leider van de Lega, is vorig jaar uit de regering gewerkt. Het land is nu op slot en niemand mag zijn woonplaats verlaten zonder dringende of dwingende reden, aan te tonen via een officieel document. De maatregel duurt voorlopig tot 3 april.

Het lijkt of de Italianen alle gebeurtenissen en overtrokken maatregelen gelaten over zich heen laten gaan. Ze plegen zich sowieso niet heel erg veel aan te trekken van regeringsbesluiten, vooral niet wanneer ze er last van ondervinden. Wel moet op papier alles zoveel mogelijk kloppen. Verzet in Italië is zelden frontaal maar altijd via de zijkanten en langs boven of onder.

Inmiddels zucht Italië onder een soort staat van beleg. Het is een ideale proef voor wat ons in Europa vermoedelijk allemaal te wachten staat. Het Vierde Rijk laat immers steeds meer zijn masker vallen en de grimmige contouren van de totalitaire nachtmerrie die Führerin Von der Leyen en Führer Timmermans voor ogen staat, worden steeds duidelijker zichtbaar.

6 Replies to “BREAKING EXCLUSIVE: ITALIE BLAUWDRUK VOOR DE EU-HORROR-STAAT VAN RUTTE EN TIMMERFRANS”

 1. “Ons” misdadige financiële systeem ligt door onbekommerd graaien op sterven en kan alleen opnieuw opgestart worden door de economie eerst te laten crashen want geld met rente kan alleen (tijdelijk!) bestaan als onbeperkte economische groei mogelijk is. De door de media en politici opgeblazen coronavirus-hoax is het door de elite gekozen vehikel om de economie te laten crashen.

  Goede nacht gewenst. Want nacht dat wordt het: doordat het financiële systeem vanaf 2008 kunstmatig in leven is gehouden met onvoorstelbare bedragen aan belastinggeld is de valhoogte dit keer groter dan in 1929. De daders? Dat zijn de institutionele beleggers (dat zijn bankiers), hun handlangers in de politiek en de domme klootzakken die op hen gestemd hebben.

  1. Ik weet dit al vele jaren en uit voorzorg zijn mijn vrouw en ik in een land zonder economie van betekenis gaan wonen en we zitten ook in een ander financieel systeem. We zullen zien hoe het afloopt. De ratten gaan nu snel weg van de aandelenmarkt en komen terug als er weer economische groei is zodat ze zich verder kunnen verrijken. Tenzij de crash dit keer zó hevig is dat dit corrupte systeem ook niet meer overeind komt.

   1. De DAX is toch echt aan het crashen (zie Deutsche Wirtschafts Nachrichten). Triest als je anoniem en met slimme poep tussen de oren door het leven moet en daar ook zelf voor gekozen hebt.

 2. Dr Daniele Macchini of Humanitas Gavazzeni hospital in Bergamo Italy said that it is not like the “classical flu. They have far from the complications of a flu. Let’s stop saying it’s a bad flu.”
  “I will therefore try to convey to people *far from our reality* what we are living in Bergamo in these days of Covid-19 pandemic.
  I understand the need not to create panic, but when the message of the danger of what is happening does not reach people I shudder.
  “The war has exploded and battles are uninterrupted, day and night. But now that need for beds has arrived in all its drama. One after another the departments that had been emptied have filled up at an impressive pace.

  “The boards with the names of the patients, of different colors depending on the operating unit, are now all red – and instead of surgery you see the diagnosis, which is always the damned same: bilateral interstitial pneumonia.

  “Now, explain to me which flu virus causes such a rapid drama? While people boast of not being afraid, ignoring directions, protesting because their routine is temporarily upset, the epidemiological disaster is taking place.

Geef een antwoord