BREAKING: GEHEIME NEDERLANDSE ‘WAPEN’ IN DE VN VEILIGHEIDSRAAD IN BEELD… EN HET IS NIET STEF BLOK!

UPDATE: HET GAAT HIER OM KAREL VAN OOSTEROM, DE PERMANENTE VERTEGENWOORDIGER BIJ DE VN

WIE IS DE NEDERLANDER DIE NAMENS ONS IN DE VN VEILIGHEIDSRAAD MEE-BESLIST OVER DE DERDE WERELDOORLOG MAAR DIE DOOR DE MSM EN DOOR HET KABINET RUTTE/DEMMINK GEHEEL BUITEN BEELD WORDT GEHOUDEN? * ZIT HIJ BIJ HET HELSINKI COMMITTEE EN STAAT HIJ OP DE PEDO-LIJST VAN RICHARD SAMSON?

De man zit op de foto naast Antonio Guterres, de secretaris generaal van de VN. Te zien is dat de man een speldje draagt op zijn revers hetgeen vermoedelijk duidt op een koninklijke onderscheiding -net als Demmink heeft. De kansen dat hij lid is van de kinderclub worden door zo’n onderscheiding aanzienlijk vergroot.

12 Replies to “BREAKING: GEHEIME NEDERLANDSE ‘WAPEN’ IN DE VN VEILIGHEIDSRAAD IN BEELD… EN HET IS NIET STEF BLOK!”

 1. Dus eerst weet meneer de onderzoeksjournalist niet eens wie iemand is, is blijkbaar de staatsalmanak nog te hoog gegrepen voor onze voortvluchtige randdebiel, maar zodra het hem wordt ingefluisterd weet onze gesjeesde jongste bediende van de krant opeens wél te vertellen dat het een pedofiel betreft.

  En dat allemaal op basis van een lintje dat hij lijkt te dragen, net zoals Natasja Froger, Johan Cruijf, en tante Sjaan die 40 jaar de koffie in de speeltuinkantine heeft geschonken. Want ja, als je een lintje draagt dan ben je pedofiel… Natuurlijk Micha!

 2. Het is Karel van Oosterom, zoals ik na 10 minuten Googelen kon concluderen.
  Doe je al je onderzoek zo zorgvuldig?

  Afijn, je zal na vijf minuten wel weer iets hebben verzonnen waaruit blijkt dat Karel een pedo is. Daar jij dan weer een genie in.

 3. Dit zijn vermoedelijk totaal onder de prettige psychopathische kaasstolp gevangen, op zich vrij nette mensen:

  https://www.permanentrepresentations.nl/permanent-representations/pr-un-new-york/the-permanent-representative

  Door forensisch psychologen en psychiaters al aangegeven: Een ENORM probleem (haast groter dan de 2-4 % psychopaten op sleutelposities, zou je kunnen denken) om die de (aanvankelijk) heel wat onprettiger realiteit (van waarmee ze jarenlang ijverig bezig zijn geweest) te laten inzien!!!

 4. Mogelijk denkt deze Van Oosterom oprecht, echter totaal abuis, dat psychopathocratie Prins Bernhard BV het bevrijde Nederland is en dat de Oranjes vorstelijker dan vorstelijk zijn…..?!

  Tragische vergissing…..vaak leidend tot strafbaar niet WILLEN inzien!

 5. Guterres prees Nederland als trouwe deelnemer aan VN-vredesmissies en voor de inzet voor internationale tribunalen en strafhoven.

  Zijlstra nam symbolisch het naambordje ‘The Netherlands’ met de Nederlandse vlag in ontvangst, dat dus na lange tijd weer op de grote ronde vergadertafel in New York komt te staan.
  ——————–
  Dit verspreid een weerzinwekkende lijkenlucht als een door psychopaten volledig uitgemoorde grote stad……en we weten dat de VN uit de grond is gestampt (ter krachtige vervanging van de tandenloos gebleken Volkenbond….ahum) om met gruwelijke geallieerde oorlogsmisdaden weg te komen……uiteraard uit liefde voor u…..

 6. Een nep-koninklijke onderscheiding dus, want de “oorspronkelijke” bedenkelijke “Prinsen” van Oranje stammen in mannelijke lijn van psychopathische boeren, die -aalglad adel en voetvolk ijskoud fundamenteel verraderlijk bedriegend- en kenmerkend zonder bedenken voortbaggerend over lijken illegaal “omhoog zijn gevallen”.

  Deze psychopathische onderscheiding kan voor de normale mensheid dus inderdaad slechts “blood, sweat and tears” beduiden……

  Wie deze collaborateur precies is, weet ik echter zo niet, maar ‘Whats in a name….’

Geef een antwoord