BREAKING: HAAGSE PEDO-SWAMP CHANTEERDE HET ICC OM TRUMP EN DE VS TE GAAN VERVOLGEN VOOR PEDO-OORLOGSMISDADEN IN AFGHANISTAN… AND LOOK WHAT HAPPENS!

DE GROEP-DEMMINK CONTROLEERT HET ICC OP BASIS VAN PEDO-CHANTAGE VAN HUN RECHTERS DIE SAMEN MET DE TOP VAN DE HAAGSE PEDO-SWAMP KIDS VERKRACHTEN * EEN VAN DE TOP-PEDOFIELEN BIJ HET ICC WAS/IS HANS HOLTHUIS, EEN INTIMUS VAN DEMMINK EN EEN SADITISCHE KINDERMISBRUIKER DIE PROMINENT VOORKOMT IN HET ROLODEX-ONDERZOEK

Weer een voorbeeld van hoe de Haagse pedofielen zichzelf, Nederland en de (internationale) rechtsorde compleet verwoesten door hun hysterische angst te worden exposed en opgeknoopt door Trump en de patriots. Winning, winning, winning! Intussen rennen de corrupte pedo-collaborateurs Wilders en Baudet gillend van angst door de Haagse straten en dreven, radeloos over wat ze nu moeten doen. Nederland anno 2020. STEUN MICHA, THE LAST REPORTER STANDING DIE ALLES EXPOSET EN ONTHULT FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS!

Eén reactie op “BREAKING: HAAGSE PEDO-SWAMP CHANTEERDE HET ICC OM TRUMP EN DE VS TE GAAN VERVOLGEN VOOR PEDO-OORLOGSMISDADEN IN AFGHANISTAN… AND LOOK WHAT HAPPENS!”

  1. “Nederland anno 2020”. Corrupte en criminele psychopaten op alle sleutelposities van de macht, méér NSB-ers dan in 1943 en een miljoenen-zee aan wegkijkers.

    Succes ermee.

Geef een antwoord