web analytics

BREAKING HIGHEST ALERT: HUGO DE JONGE IS COMPLEET KRANKZINNIG! ‘ALLEEN VACCINATIES WERKEN!’ HIJ GAF STIEKEM 50 MIO AAN BILL GATES!

VOLKSVERRADER THIERRY BAUDET MAAKT LEUKE VIDEOS, MAAR DAAR HEEFT HET NEDERLANDSE VOLK GEEN REET AAN * IN DE KAMER IS HIJ ANTON MUSSERT ZELVE EN VOERT LOUTER WEERZINWEKKEND THEATER OP

IS DIT EEN SOUTENEUR, EEN ONDERWERELD-CAPO OF EEN MINISTER VAN VWS? KIJK NAAR DIE BEK, DIE OEGEN, NAAR DIE INGEHOUDEN AGRESSIE * DEZE MAN IS ZOWEL COMPLEET KRANKZINNIG ALS LEVENSGEVAARLIJK * HIERTEGEN PROTESTEREN WE OP 30 MEI * WIE ZULKE SCHOENEN DRAAGT… (EN DAT NIET AF EN TOE, MAAR ALTIJD!)

5 reacties op to BREAKING HIGHEST ALERT: HUGO DE JONGE IS COMPLEET KRANKZINNIG! ‘ALLEEN VACCINATIES WERKEN!’ HIJ GAF STIEKEM 50 MIO AAN BILL GATES!

 • waterfall7  zegt:

  Het zijn misschien geen rode schoentjes die hij draagt, maar de insteek is hetzelfde.

 • mv  zegt:

  het zou best eens kunnen dat die vorige minister van vgz niet helemaal in de pas liep van de satanische vaccinlobby en toen net was bedreigd en gedwongen op te hoepelen toen ie flauwviel van de schrik in het openbaar.

  • Terrie BeII  zegt:

   Een minister beoordelen op zijn schoenen is net zo zwakzinnig als een ‘waarheidsjournalist’ beoordelen op zijn vadsige lijf.

 • mv  zegt:

  Het zou best eens kunnen dat die vorige minister van vgz niet helemaal in de pas
  liep van de satanische vaccinlobby en toen net was bedreigd en gedwongen op te hoepelen toen ie flauwviel van de schrik in het openbaar

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Een psychopatentest is *het enige* dat deze duivels (internationaal) uit posities van macht en controle kan werken, waar ze zich toe aangetrokken voelen als motten tot het licht of Sauron tot zijn ring….

  Enge chappy schoentjes, bieden geen behoorlijke zekerheid met een dergelijke griezel van doen te hebben.
  Prins Bernhard bijv., was uiterlijk net zo tiptop in orde als een Farizeeër en van binnen nog rotter.

Reageer