BREAKING: ING IN COMPLOT ROND MOORD OP MALTESE JOURNALISTE DAPHNE CARUANA -EN DE CURACAOSE POLITICUS HELMIN WIELS

ALS MICHA NU WORDT VERMOORD ZOU HIJ DE EERSTE JOURNALIST TER WERELD ZIJN DIE WORDT VERMOORD OMDAT HIJ DE MOORD OP EEN JOURNALIST ONDERZOEKT * WE HEBBEN AL TIENTALLEN ARTIKELEN OVER DE ZAAK-DAPHNE GEPUBLICEERD

ER IS NOOIT MEER WERELDWIJDE ‘VERBIJSTERING’ EN ‘WOEDE’ GEUIT ROND DE MOORD OP EEN JOURNALIST DAN OM DAPHNE CARUANA GALIZIA * DEZE OUTBURST MOET VERHULLEN DAT DE DADERS DE MEEST ‘RESPECTABELE’ INSTITUTIES VAN DE WERELD ZIJN ZOALS ING EN KPMG * IEDEREEN ‘ONDERZOEKT’ DEZE MOORD MET EEN EXTREEM HOOG ‘ONDERSTE STEEN’-GEHALTE MAAR DAT IS LOUTER BEDOELD OM DE WAARHEID VERBORGEN TE HOUDEN * ZELFS DE PAUS BEMOEIDE ZICH MET DE MOORD OP DAPHNE * EN HET IS OPNIEUW PIETER OMTZIGT -NET ALS BIJ MH17 EN IN DE ZAAK-DEMMINK- DIE IN DE VUURLINIE LIGT

We presenteren de feiten en omstandigheden die ons doen concluderen dat ING en KPMG deel uitmaakten van het misdaad-syndicaat dat verantwoordelijk is voor het opblazen van Daphne hier puntsgewijs.

1. Daphne deed onderzoek ondermeer naar de bloeiende online gaming-industry op Malta. Deze gaming-bedrijven zijn in werkelijkheid witwas-organisaties voor crimineel geld. Dat criminele geld wordt via deze gokbedrijven bij banken gestald. Op dezelfde wijze worden casino’s al sinds jaar en dag gebruikt voor witwassen. Om wat voor bedragen het gaat blijkt uit deze link waar we lezen: De lokale gokindustrie bediende in 2005 reeds meer dan 300 wereldwijde online gokwebsites vanuit Curacao. Die waren volgens de Curacao Internet Gaming Association (CIGA) toen al goed voor een omzet van meer dan 10 miljard dollar per jaar. Anno 2016 wordt in de gokindustrie volgens een team van onderzoeksjournalisten van de New York Times op Curacao op 1 gokwebsite alleen al jaarlijks al meer dan tussen de 10 en 21 miljard gulden omgezet.

2. Het ‘epicentrum’ van de wereldwijde online gaming-industie is Curacao. Hier opereren duizenden van deze bedrijfjes. De belangrijkste bank die wordt gebruikt voor het witwassen is ING. KPMG moet dit alles hullen in de jas van een ‘wettelijk goedgekeurde en gecontroleerde business’. In deze video legt Micha dit allemaal uit. Hieruit blijkt dat er hechte criminele banden bestaan tussen de online gaming-industry op Curacao en op Malta. Het is thans niet met wetenschappelijke zekerheid te bewijzen dat Daphne’s research zich ook uitstrekte tot Curacao, maar dat is meer dan waarschijnlijk.

3. Zowel ING als KPMG hebben hun wereldwijde hoofdkantoren in Nederland.

4. Reeds tijdens de moord waren Nederlanders aanwezig op Malta. Deze mensen zouden naar volgens berichten ‘direct na de moord op verzoek van de Maltese regering’ heen zijn gegaan om te ‘helpen’ met het onderzoek. Het zou hier gaan om 4 mensen van het NFI. Wij gaan er thans vanuit dat deze mensen niet op Malta waren om de moord te onderzoeken, maar om die te plegen. De namen van deze mensen zijn nooit bekend gemaakt en alle ‘onderzoeken’ hebben die namen ook niet kunnen achterhalen. Dat deze mensen naar Malta kwamen op verzoek van de Maltese regering maakt ze so wie so zwaar verdacht omdat inmiddels wel vast staat dat die regering diep in het moord-complot zit. Zie deze link [met video] op deze site.

5. Deze gaming-mafia heeft meer mensen vermoord die te dicht bij het vuur kwamen zoals politicus Helmin Wiels. Ondermeer hier wordt dit verband rechtstreeks gelegd: The investigation pays particular attention to the relationship between Wiels and former Prime Minister Gerrit Schotte, who was previously in a coalition with Wiels. Schotte would maintain relationships with an Italian mafia family and Robbie Dos Santos, a suspected money laundering gambling king.

6. De soap rond Pieter Omtzigt die zich de woede van de regering van Malta op de hals heeft gehaald onderstreept en versterkt onze lezing van voornoemd complot waarin de waarheid tegen geen enkele prijs boven tafel mag komen.

10 Replies to “BREAKING: ING IN COMPLOT ROND MOORD OP MALTESE JOURNALISTE DAPHNE CARUANA -EN DE CURACAOSE POLITICUS HELMIN WIELS”

 1. Typo “vermomt” of “vermomd heeft” (wat ik eerst wilde schrijven, maar het is een met machinale energie volgehouden ***doorgaande activiteit*** van psychopaten om hun ‘mask of sanity’ overeind te houden……).

 2. De psychopaat zien als een bijzonder kwaadaardige (!) kankercel, die zich verraderlijk vemomd als een normale cel, maar die indien niet UITGENOMEN, op den duur het gehele lichaam der (gezonde/normale) mensheid ondergraaft en in ontbinding doet overgaan is geen slecht idee.

 3. Overigens doet psychopathocratie en USA/GB vazalstaat Prins Bernhard BV (waar Omzigt ONDERDEEL van is) precies hetzelfde als Malta:

  Als integere onderzoekers nietsvermoedend (zoals de waard is….) in bepaalde hete kwesties hun beste beentje willen gaan voorzetten, wordt ze de mond gesnoerd…..of evt. de keel (of het psychische equivalent daarvan).

 4. Ik blijf van mening, dat er ***tapijtbreed*** op psychopathie getest moet gaan worden d.m.v. een moderne psychopatentest met hersenscan.

  Anders blijf je “druk druk druk” aan symptoombestrijding doen, zonder de OORZAAK aan te pakken.

  Psychopaten en de kernkrankzinnig energieke activiteiten van de ‘alien mindset’, tasten het normale ***leven als zodanig*** aan, zoals onbehandelde kanker het lichaam in ontbinding doet overgaan.

 5. Psychopaten doen ‘pure evil’ ALLES (inclusief het opblazen van normale mensen) voor geld, want geld = macht en controle.

  Geld is, de Zangeres zonder Naam (net als de Koning zonder naam, die zich een vorstelijke naam ***wederrechtelijk*** heeft toege-eigend…) kon er al een lied van zingen, “de sleutel die op alle deuren past” (behalve dat je Liefde niet kunt kopen, maar psychopaten kunnen toch geen -object-liefde kennen en tot normale religieuze/psychische integratie komen).

 6. Nou, de moord is opgelost hoor. En dat vanuit een hostel op Ierland. Vier medewerkers van het NFI, in opdracht van ING. Onze Google-detective heeft het weer scherp in het vizier!

Geef een antwoord