BREAKING: ING ZIT TOT DE NEK IN VEON/VIMPELCOM-ZAAK DIE MEDE DOOR MICHA OP DE KAART WERD GEZET… EN DAAR IS OOK WEER DE CLINTON FOUNDATION

ONDERSTAANDE VIDEO VANAF 6:45 VOOR DE VEON/VIMPELCOM-ZAAK * ARTIKEL DE TELEGRAAF * SMERIGER KAN HET NIET: HET GING HIER OM HET OMKOPEN VAN DE DOCHTER VAN EEN DICTATOR DIE TEGENSTANDERS LIET DOOD-KOKEN IN KETELS WATER NET ZOALS IN KUIFJE IN AFRIKA * LEES HIER HET GROUNDBREAKING EERDERE ARTIKEL OP DEZE SITE MET EEN HOOFDROL VOOR HET CRIMINELE ADVOCATENKANTOOR HOUTHOFF BURUMA

De Telegraaf: Een andere zaak betrof het Russische telecombedrijf Vimpelcom (nu Veon geheten). Vimpelcom betaalde tussen 2007 en 2011 steekpenningen aan Gulnara Karimova, de dochter van de voormalig president van Oezbekistan. Steekpenningen ter waarde van $55 miljoen zijn uitbetaald vanaf een bankrekening bij ING NL. Volgens het OM kreeg ING al in 2012 aanwijzingen dat er iets niet klopte. Pas in 2015 werden de transacties gemeld bij de autoriteiten, aldus het rapport.

3 Replies to “BREAKING: ING ZIT TOT DE NEK IN VEON/VIMPELCOM-ZAAK DIE MEDE DOOR MICHA OP DE KAART WERD GEZET… EN DAAR IS OOK WEER DE CLINTON FOUNDATION”

  1. He is an official friend of Britain and the United States (‘deep state’ Dresden boilers….:DSR) and so we must overlook his little faults; the occasional boiling, the far-from-occasional execution, the odd unexplained death in custody, an estimated 6,000 political prisoners in a country of 25 million people.
    —————–
    Psychopaten in common collusion zou ik zeggen….

Geef een antwoord