BREAKING: KLOMP VERWIJDERT ZELF VERZONNEN ‘EMAIL VAN EEN FAN’ OVER ZIJN ‘PRACHTIGE VRIENDIN’ VAN ZIJN WEBLOG

WE WENSEN CHRIS KLOMP VEEL PLEZIER MET ZIJN AANGIFTES TEGEN JAN EN ALLEMAN WEGENS ‘SMAAD, LASTER EN STALKING’ * DE CONTRA-AANGIFTE IS IN DE MAAK * DIT IS DE ULTIEME STRIJD TUSSEN LEUGEN EN WAARHEID, TUSSEN GOED EN KWAAD, TUSSEN LIEFDE EN HAAT, TUSSEN LICHT EN DUISTERNIS

10 Replies to “BREAKING: KLOMP VERWIJDERT ZELF VERZONNEN ‘EMAIL VAN EEN FAN’ OVER ZIJN ‘PRACHTIGE VRIENDIN’ VAN ZIJN WEBLOG”

   1. Waarom nou zo, gelijk hun maffia noemen, nergens voor nodig. En nee dat is meer internationaal die agenda, kan wel uiteindelijk uitvloeisel van zijn. Dat kan.

 1. Contra aangifte? Nu kunnen we lachen. Dus Chris Klomp wordt ingezet door de Demmink squads, pedo squads, justitie om alla nazi stijl iedereen de mond te snoeren met cafepraat logica en dan een aangifte. Wat denk je dat de OPENLIJKE corrupte rechterlijke macht daarmee gaat doen. Ik denk zoiets:

  Klomp/troll modus:
  Nee, heer Kat, u heeft geen rechten meer omdat u Demmink heeft beschuldigd. Dat mag niet. Sterker nog, we geven u een boete van 1000 euro omdat u aangifte doet + celstraf van 3 jaar met TBS dwangverpleging. Niet meer doen. Okay? Zal Demmink vragen om een D66 rechter, eventueel homo, deze vonnis van te voren te schrijven. Fijne dag

  1. “WeAreChange.NL interviewt Sven Hulleman van Stichting Restschuld Eerlijk Delen over zijn nieuwe initiatief dat gelanceerd wordt op Prinsjesdag 2017. Hulleman introduceert een alternatief waardesysteem voor de Euro met als doel om mensen die in de armoedeval gelopen zijn een perspectief te bieden. Wat is de basis van dit initiatief en hoe werkt het? Sven Hulleman legt uit.” Sven Hulleman introduceert ‘gulden’; “straks heeft niemand meer euro’s op zak”

  1. ” 7 augustus op 09:05 Poes Mis zegt:
   Na de vijfde mislukking met ROA kunnen we concluderen dat dit medium voor Kat ook niet meer werkt. ”

   Mispoes!

Geef een antwoord