web analytics

BREAKING: MARK RUTTE GEEFT ALLE ‘NEP NIEUWS’-JOURNALISTEN EEN ULTIMATUM

OOK IN DE VS GAAT HET HARD: ENTER DE ‘COUNTERING DISINFORMATION AND PROPAGANDA ACT‘ * ALLEEN MASSAAL VERZET VANUIT HET VOLK KAN DE TOTALE EN TOTALITAIRE HEL VAN DE NWO EN DE PP-ELITE NOG KEREN

5 reacties op to BREAKING: MARK RUTTE GEEFT ALLE ‘NEP NIEUWS’-JOURNALISTEN EEN ULTIMATUM

 • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

  Heb een nieuw verdienmodel voor je gevonden Kat!; “The “Rent-a-Jew” programme involves a series of seminars across Germany that will aim to explain Jews and Jewish identity to gojim who don’t follow the jewish god lucifer.”

 • DEEP BROWN AMBERT  zegt:

  L.S.,

  Zo kennen je weer 100% terug! Ga zo door met jouw onverslaanbare humor.

  “And we’ll all drink Stonewine when Jonny comes marchin’ home”

  Hollands Glory:
  Uit de serie

  “Wat je zegt dat ben jezelf”…

  “100 procent zijn we geen van allen
  Geen van allen is 100 procent”…

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Een blik op de hel gecreëerd eigen land door de (zie dit als eenzelfde eeuwige ‘dead inside mindset’) gruwelslachters van Dresden, Hiroshima en Nagasaki:

  https://www.superstation95.com/index.php/world/2663

  Zelfs de politie krijgt niets van waarheid/realiteit bij de MSM daar gepubliceerd….

 • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

  “Wij kregen van Michel Vuijlsteke het bericht dat hij met foto op de blog staat waar hij geen toestemming voor gaf en dat je gebruik maakt van een blog met zijn naam. Hierbij vragen we je de blog te verwijderen binnen de 48u. Zonder tegenbericht doen we het nodige.” Heb zopas de klantendienst van Skynet gecontacteerd: “Uw mail werd goed verzonden. Onze Klantendienst zal u zo snel mogelijk een antwoord sturen (tijdens de slaapschaft). Voeg het adres [email protected] toe aan uw elektronischebestralingsgegadigden. Dit om te vermijden dat ons antwoord in uw maandverbrandbak terechtkomt.” BRON

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Wie zei ook weer dat er bij Dresden uit 250 vliegtuigen 400 ton bommen zijn gegooid, goed en verantwoord gericht op het immense spoorwegknooppunt aldaar (wat een stad, ja haast iedere stad tot een erkend militair doel maakt, niet dan), waarbij (slechts) 25.000 (door psychopaten die dit duidelijk hebben bekokstoofd, uiteraard zeer betreurde) burgerslachtoffers zijn gevallen???

  De “koning van het gekkenhuis”, of iemand anders?

Reageer