BREAKING: MICHA GAAT ERVOOR ZORGEN DAT RUTTE, DEMMINK, GRAPPERHAUS EN DE HELE SMERIGE CORRUPTE BENDE ACHTER DE TRALIES BELANDEN

PRECIES ALS IN DE VS IS DE VAL VAN DE CRIMINELEN VAN JUSTITIE, VAN DEMMINK VIA VAN NIMWEGEN EN WESTENBERG TOT GRAPPERHAUS, NIET MEER TE STOPPEN * MICHA TREKT OOK DE ORDE VAN ADVOCATEN MEE IN ZIJN NOOIT VERTOONDE OPERATIE ‘SCHOON SCHIP’

2 Replies to “BREAKING: MICHA GAAT ERVOOR ZORGEN DAT RUTTE, DEMMINK, GRAPPERHAUS EN DE HELE SMERIGE CORRUPTE BENDE ACHTER DE TRALIES BELANDEN”

  1. zitten psychopaten anders (onherkend) op alle sleutelposities van de macht…
    —————–
    Heeft deze grootst mogelijke staatsramp zich al voltrokken, dan noemt men een dergelijke ge-usurpeerde staat, die feitelijk geen staat meer is maar zich daar wel (evt. pragmatisch een voor de goegemeente vertrouwde naam aanhoudend) voor uitgeeft: een (psycho)pathocratie.

    Dat is wat Prins Bernhard BV is en dit dan nog als vazalstaat van de psychopathische USA/GB ‘deep state’, de PROACTIEVE = volkomen onverschillige ijs- en ijskoude gruwelmoordenaars van o.a. tienduizenden (tragisch van hun ouders gescheiden) kinder-vluchtelingetjes te Dresden met name in de avond en nacht van 13 op 14 februari 1945, onder dekmantel van oorlog en dit persistent (!) voordoende als toegestane oorlogshandeling tussen erkende staten.

  2. We moeten *DRINGEND* kamerbreed (!) een moderne psychopatentest invoeren.

    Net zoals een steen valt als je hem loslaat, zitten psychopaten anders (onherkend) op alle sleutelposities van de macht…..waar deze ANTI-sociale, verholen proactief agressieve = levensgevaarlijke kern-krankzinnigen door hun morele debiliteit/blindheid (die absoluut en onherstelbaar is) VOLKOMEN (!) ONGESCHIKT VOOR- EN ONBEKWAAM TOE ZIJN.

Geef een antwoord