BREAKING: MICHA IN IJSLAND; HET COMPLETE SYSTEEM STORT IN, PEDO-STAAT GAAT OVER OP HORROR-CENSUUR

EXTRA: LAATSTE NIEUWS MOORD OP DAPHNE CARUANA * ER ZIJN VIER NEDELANDSE ‘EXPERTS’ OP HET EILAND EN VIER AMERIKAANSE OM DE BEERPUT DEFINITIEF AF TE SLUITEN * DE PAUS GEEFT ZIJN ZEGEN AAN DE MOORD IN OPDRACHT VAN DE EUROPESE PP-ELITE * HYPOCRIETE EU ROEPT OM EEN ‘FULL INTERNATIONAL INVESTIGATION’ MAAR VAN DE 6 CAR BOMBINGS OP MALTA DE AFGELOPEN 2 JAAR ZIJN ER 0 OPGELOST

IN NEDERLAND ZIJN DERGELIJKE CENSUUR-GAGGING-ORDERS NIET NODIG WANT DE NAZI-MEDIA PASSEN ALLEMAAL ZELFCENSUUR TOE

WEEKBLAD STUNDIN KOMT MET ZWARTE COVER NA VERBOD DOOR HET MINISTERIE VAN JUSTITIE OP HET PUIBLICEREN VAN INFO OVER DE SLEAZY ZAKENDEALS VAN DE DEMISSIONAIRE PREMIER DIE MOEST AFTREDEN NA EEN PEDO-SCHANDAAL ROND ZIJN VADER * HYSTERISCHE TOESTANDEN IN IJSLAND OP WEG NAAR DE VERKIEZINGEN VAN 28-10: WOEDE BIJ HET VOLK NAAR KOOKPUNT, MORGEN ZOU ER EEN GIGA-DEMO PLAATSVINDEN VOOR HET PARLEMENTSGEBOUW * MORGEN OP NIBURU.CO: DE CLIMAX VAN MICHA’S ASIELAANVRAAG

[wp_ad_camp_1]

5 Replies to “BREAKING: MICHA IN IJSLAND; HET COMPLETE SYSTEEM STORT IN, PEDO-STAAT GAAT OVER OP HORROR-CENSUUR”

 1. Zoals elk kind kon voorspellen wordt de asielaanvrage van Micha in IJsland afgewezen. Als hij zijn aanvrage intrekt mag hij er nog even blijven hangen maar hij is zijn bed, bad en brood kwijt.
  Dat gaat hij uiteraard doen en dat is geen verstandige strategie voor deze aandoenlijke zorgmijder. Het spel van leugen en laster is uit, alleen hij beseft het zelf nog niet.

 2. “We are not interested in justice without change,” they wrote. “We are not interested in a criminal conviction, only for people in government who stood to gain from our mother’s death to turn round and say that justice has been served.

  “Justice, beyond criminal responsibility, will only be served when everything that our mother fought for – political accountability, integrity in public life and an open and free society – replaces the desperate situation we are in.” Muscat should “show political responsibility and resign”, they said.
  ===================
  Eer dat deze “little rocket men” iets begrijpen van de ondenkbaar krankzinnige ‘alien mindset’ en het daarmee samenhangende (internationale) ‘pure evil’ gebagger, zo ooit, zijn we “een paar jaartjes verder” zo valt te voorzien.
  Gewoon luisteren naar de (goede, te vertrouwen) meester, is tegenwoordig zeker niet meer zo modern.
  Iedere “koekenbakker” moet eerst zelf professor worden en dan “het buskruit uitvinden”, voordat ie iets aanneemt (behalve van onherkende psychopathische manipulators uiteraard: dat gaat erin als koek).

  Als Muscat ophoepelt, krijg je (zonder psychopatentest) een andere psychopaat in zijn plaats. Misschien heet die wel Bonaparte……

 3. “to fully clarify an event of unprecedented gravity”

  Ja, daarom ga je “Allen Dulles en Prins Bernhard”, de verdonkeremaners van “Dresden” erbij halen: Vanwege de ‘unprecedented gravity of the matter’.

  De logica is wel aanwezig……

 4. Psychopaten van Prins Bernhard kaliber spelen elkaar het balletje toe:

  Malta is natuurlijk zeer twijfelachtig in de ogen van de bevolking waar het gaat om gedegen en onafhankelijk onderzoek naar de walgelijke moord op Daphne Caruana Galizia.

  Daarom hebben ze de hulp van vertrouwde internationale experts ingeroepen. Om alle schijn te vermijden zeg maar………

 5. Zoals in het begin van dit asiel-avontuur reeds gezegd: Proactief (meestal) verholen-moordzuchtig agressieve psychopaten (dit is niet te vergelijken met de vaak spectaculaire en niet te plaatsen, de dan ineens opspelende goegemeente niet erg bevallende, REACTIEVE woede-uitbarstingen van door psychopaten getraumatiseerden) hebben onherkend en (dus) ongehinderd, OVERAL ter wereld de overheid geïnfiltreerd en overgenomen.

  TESTEN EN UITNEMEN!!!

Geef een antwoord