web analytics

BREAKING! MICHA MOCHT VAN DE RECHTER DE TELEGRAAF GEEN ‘PEDOGRAAF’ NOEMEN! MAAR NU SPEELT DE PEDOFIELENKRANT DE ULTIEME TROEFKAART UIT!

WE HEBBEN HIER TE MAKEN MET DE MEEST SINISTERE EN SATANISCHE AGENDA UIT DE GESCHIEDENIS DER MENSHEID * PEDOFIELEN KENNEN NU GEEN ENKELE SCHAAMTE MEER OF AARZELING * BESCHERMD DOOR RECHTERS, POLITIEK EN MEDIA SCHERPEN DE PEDOFIELEN DE MESSEN VOOR DE ULTIEME KINDER-VERKRACHTINGS-ORGIE

Drie jaar geleden werd het Micha verboden -door het Amsterdamse gerechtshof- De Telegraaf aan te duiden als ‘De Pedograaf’. Nooit eerder in de Nederlandse geschiedenis is een dergelijk arrest gewezen. Waarschijnlijk ook nergens in de wereld. Nu komt de weerzinwekkende pedo-aap uit de mouw. De Telegraaf rolt een agenda uit over ons land die moet leiden tot vrije toegang voor de pedofielen tot alle kinderen die ze willen. Louter nog Jimmy Saviles op het Binnenhof! Lees hier hoe de criminelen aan de Basisweg propaganda gaan maken voor de pedo-mini-miss-verkiezing -iets wat in andere landen (VS, Australie) al langer bekend is maar daar meer is geworteld in de traditionele cultuur. In Nederland niet. Hier wordt het geintroduceerd door de Demminkjes en de Wabeeketjes; en catwalk vol met Madeleine McCannetjes die ze kunnen verkrachten en aan stukken kunnen snijden. Maar De Telegraaf mag geen Pedograaf worden genoemd! En Marcel Gelauff heeft ook geen banden met de pedo-netwerken!

6 reacties op to BREAKING! MICHA MOCHT VAN DE RECHTER DE TELEGRAAF GEEN ‘PEDOGRAAF’ NOEMEN! MAAR NU SPEELT DE PEDOFIELENKRANT DE ULTIEME TROEFKAART UIT!

Reageer